«Δεν είναι δικό μου το υλικό παιδικής πορνογραφίας» ισχυρίστηκε ο τυφλός βιαστής της Δάφνης

Έχει καταγράψει τουλάχιστον 6 κοπέλες την ώρα που εκείνες ντύνονταν στην τουαλέτα του

Ο βιαστής της Δάφνης για το υλικό παιδικής πορνογραφίας

Αρνήθηκε και τις συμπληρωματικές κατηγορίες για υλικό παιδικής πορνογραφίας που βρέθηκε στους σκληρούς δίσκους των υπολογιστών του, ο 52χρονος κατηγορούμενος για βιασμό, στη δεύτερη απολογία του.

Ενώπιον του ανακριτή υποστήριξε ότι δεν έχει σχέση με το παιδικό πορνογραφικό υλικό που κατασχέθηκε στο ημιυπόγειο διαμέρισμα του.  

Ισχυρίστηκε ότι το υλικό αυτό δεν ήταν δικό του αλλά τρίτων προσώπων, καθώς, όπως φέρεται να είπε, έκανε σέρβις σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές πελατών του και κρατούσε στο συρτάρι του τους παλιούς σκληρούς δίσκους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κατηγορείται και για παιδική πορνογραφία ο 52χρονος που είχε απαγάγει φοιτήτρια στη Δάφνη

Εξετάστηκε από τους γιατρούς ο βιαστής της Δάφνης! Είναι τελικά ή όχι τυφλός;

Στα εγκληματολογικά εργαστήρια το υλικό της ΦΡΙΚΗΣ από το «κολαστήριο» της Δάφνης

Αμίλητος αυτή τη φορά ο 52χρονος που βίαζε επί 24ωρες την 20χρονη φοιτήτρια στη Δάφνη

ΦΡΙΚΗ! «Το έχω ξανακάνει και με άλλη κοπέλα», λέει ο 52χρονος που βίασε τη φοιτήτρια στη Δάφνη

Κλήθηκε όμως να απαντήσει και σε νέο υλικό που προστέθηκε στη δικογραφία με εικόνες που έχουν καταγράψει οι κάμερες του με τα θύματά του. Σύμφωνα με πληροφορίες, στις κάμερες που ο 52χρονος είχε στο διαμέρισμα του εντοπίστηκαν καταγεγραμμένα τα βασανιστήρια στην άτυχη φοιτήτρια που τον περασμένο Μάιο έζησε εφιαλτικές στιγμές στα χέρια του.

Οι αστυνομικοί που είχαν εισβάλει στο διαμέρισμα, είχαν βρει την κοπέλα δεμένη, φιμωμένη και άγρια κακοποιημένη. Οι γονείς της ήταν εκείνοι που ανήσυχοι για την εξαφάνιση της κόρης τους έστειλαν την αστυνομία στο σπίτι όπου γνώριζαν ότι το τελευταίο διάστημα, η κόρη τους βοηθούσε έναν άνδρα με αναπηρία.

Ο μεσήλικας φέρεται να είχε κάμερα μέχρι και στην τουαλέτα του σπιτιού, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες έχει καταγράψει τουλάχιστον 6 κοπέλες την ώρα που εκείνες ντύνονταν.

Για το νέο υλικό, ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε στη συμπληρωματική απολογία του ότι τις είχε τοποθετήσει για την ασφάλεια του κι ότι το γνώριζαν όλες οι κοπέλες που δούλεψαν στο σπίτι του.

Στην πρώτη απολογία του ο 52χρονος είχε επίσης αρνηθεί τις κατηγορίες και είχε κριθεί προφυλακιστέος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top