Ο μαέστρος που θα «διευθύνει» τις…κιλοβατώρες πρωταγωνιστεί στα «πηγαδάκια» της ΔΕΗ

ΔΕΙΤΕ το ρεπορτάζ του STAR

Στις τεράστιες ουρές που δημιουργήθηκαν ως συνήθως στα κεντρικά της ΔΕΗ στην Αριστείδου, η χορωδία κι ο μαέστρος που θα τη διευθύνει έγινε το θέμα της ημέρας… Κάποιοι πολίτες είχαν χιούμορ.

Οι περισσότεροι όμως με φουσκωμένους λογαριασμούς στα χέρια και εξαντλημένοι απ' την αναμονή δεν είχαν την ίδια χαλαρή διάθεση.

Η σύμβαση του καλλιτεχνικού διευθυντή της ΔΕΗ είναι 8μηνη και η αμοιβή είναι 15.000 ευρώ. Το μήνα δηλαδή 1.875 ευρώ μεικτά. Ο μουσικός που προσελήφθη κατόπιν διαγωνισμού είναι ο Κωστής Κωνσταντάρας, ο οποίος έχει διευθύνει τη χορωδία των 40 εργαζομένων της ΔΕΗ -ΔΕΔΔΗΕ και στο παρελθόν.

«Μέσα απ' όλες τις κρατήσεις και τα λοιπά το ποσό είναι πολύ μικρότερο.. Αυτό είναι το οικονομικό πρόβλημα το οποίο καλείται να αντιμετωπίσει η ΔΕΗ στη λειτουργία της; Εάν είναι έτσι και το δηλώνω υπεύθυνα, εγώ παραιτούμαι», σημείωσε ο Κώστας Κωνσταντάρας, καλλιτεχνικός διευθυντής χορωδίας ΔΕΗ.

Η χορωδία της ΔΕΗ όντως εδώ και χρόνια καλύπτει εκδηλώσεις στα μεγαλύτερα θέατρα, στάδια και σε τελετές Ολυμπιακών Αγώνων, όμως δεν γίνεται να μην τονιστεί πως η οικονομική κατάσταση της επιχείρησης δεν είναι η ίδια με το παρελθόν.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top