ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ στο θάνατο μυστήριο της όμορφης σεφ στη Σκιάθο

Η οικογένεια δεν πιστεύει πως ήταν τροχαίο αλλά κάνει λόγο για φονικό

Αναβίωσε και πάλι η υπόθεση για τον μυστηριώδη θάνατο της 39χρονης σεφ από το Δίστομο, Σόνιας Αρμακόλα. Της άτυχης μητέρας δύο ανήλικων παιδιών που έχασε τη μάχη με τη ζωή, μετά από νοσηλεία 8 ημερών, στην Μονάδα Εντατική Θεραπείας του νοσοκομείου Βόλου. Κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από αμέλεια, είναι ο οδηγός της μηχανής, από την οποία έπεσε η Σόνια τα ξημερώματα της 11ης Σεπτεμβρίου του 2015.

Η οικογένεια δεν πιστεύει πως ήταν τροχαίο αλλά κάνει λόγο για φονικό, για κάτι που προηγήθηκε της πτώσης από τη μηχανή. Μάλιστα σύμφωνα με την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα, συγγενείς της άτυχης Σόνια έχουν καταθέσει μήνυση για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά παντός υπευθύνου.

«Πήγε στη Σκιάθο για να εξοικονομήσει κάποια χρήματα για τα παιδιά της. Για πρώτη φορά έφευγε από εδώ, από το Δίστομο. Τον τελευταίο καιρό ήταν σε διάσταση με το σύζυγό της. Η Σόνια γνώριζε τον ιδιοκτήτη του καταστήματος στο οποίο θα εργαζόταν καθώς επίσης και τη σύζυγό του. Είχε κάποια προβλήματα η συνεργασία τους», είπε μεταξύ άλλων η αδερφή του θύματος.

«Ο γιατρός στο Βόλο που τη χειρούργησε μας είπε πως είχε στο κεφάλι δυο μεγάλα αιματώματα. Πιστεύουμε πως κάτι άλλο έχει συμβεί. Δεν μας έχουν πει όλη την αλήθεια. Το νησί βουίζει ότι προϋπήρξε ξυλοδαρμός», προσθέτει η ίδια.

«Πιστεύουμε πως η Σόνια ήταν λιπόθυμη στο μηχανάκι και για το λόγο αυτό δεν υπήρχε κάποια αντίδραση στην πτώση από αυτό», σημειώνει ο γαμπρός του θύματος.

«Νύχτα μέρα τη φωνάζω να μου πει τι έγινε. Πήρε το μυστικό μαζί της. Με έπαιρνε τηλέφωνο κάθε μέρα και τον πρώτο καιρό μου έλεγε πως είναι ευχαριστημένη. Τελευταία φορά μιλήσαμε δύο μέρες πριν πάθει το κακό. Μου είχε πει:  “Μανούλα αύριο θα είμαστε μαζί. Δεν περνάω καλά μαμά. Φοβάμαι για τη ζωή μου. Άστα θα τα πούμε όταν θα έρθω”. Την παρακάλεσα να μου πει τι είχε συμβεί και το μόνο που μου ανέφερε είναι πως συνέβη ένα περιστατικό στο μαγαζί που την ανησύχησε πάρα πολύ. Δεν μου εξήγησε τίποτα παραπάνω. Πιστεύω πως έγινε φονικό και όχι ατύχημα. Λίγες ημέρες μετά την κηδεία της, ήρθε στον ύπνο μου και μου είπε: “Mανούλα μην ακούς αυτά που λένε για το μηχανάκι. Εμένα μάνα με σκότωσαν”», αναφέρει με δάκρυα στα μάτια η μητέρα της 39χρονης Σόνιας.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα…

Λίγα λόγια για το θάνατο μυστήριο της σεφ

Η Σόνια Αρμακόλα καταγόταν και διέμενε στο Δίστομο. Το καλοκαίρι του 2015 αποφάσισε να εργαστεί, για σεζόν, σε εστιατόριο της Σκιάθου, προκειμένου να μαζέψει χρήματα για τα φροντιστήρια των παιδιών της. Δύο μέρες πριν τη λήξη της καλοκαιρινής σεζόν και ενώ η Σόνια είχε βγάλει εισιτήρια για να επιστρέψει στο Δίστομο, συνέβη το μοιραίο. 

Όπως προκύπτει από τα μέχρι τώρα στοιχεία, τα ξημερώματα της 11ης Σεπτεμβρίου η Σόνια τελείωσε από τη δουλειά της και παρέα με τρία ακόμη άτομα, δύο άνδρες και μία γυναίκα αποφάσισαν να πιούν ένα ποτό σε μπαρ του νησιού. Στις 4:00 τα ξημερώματα, η παρέα αποφάσισε να συνεχίσει τη βραδιά της, πηγαίνοντας με τα μηχανάκια, σε μια παραλία, λίγο έξω από τη Χώρα της Σκιάθου. Στο ένα μηχανάκι επέβαινε η Σόνια ως συνεπιβάτιδα και οδηγός ήταν ο ένας άνδρας της παρέας και στο άλλο επέβαιναν τα άλλα δύο άτομα.

Κατά τη διαδρομή τους προς τη παραλία, σύμφωνα με τον οδηγό της μηχανής, η Σόνια σηκώθηκε από τη σέλα, χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος, ο οδηγός έχασε την ισορροπία, χτύπησε σε μια λακούβα και έπεσαν κάτω. Τότε, όπως κατέθεσαν οι αυτόπτες μάρτυρες η Σόνια σηκώθηκε από το έδαφος, μόνο με κάποιες εκδορές στο σώμα, χωρίς να διαμαρτύρεται για χτύπημα ή πόνο στο κεφάλι. Οι δυο τους επιβιβάστηκαν και πάλι στο μηχανάκι και συνέχισαν μαζί με τα άλλα δύο άτομα την πορεία τους, προς την παραλία. Λίγη ώρα μετά και ενώ βρισκόντουσαν στην παραλία, η Σόνια έχασε τις αισθήσεις της και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας του νησιού από τη γυναίκα της παρέας.

Στο Κέντρο Υγείας της Σκιάθου η Σόνια παρέμεινε για 4 με 5 ώρες μέχρι που αποφασίστηκε η διακομιδή της στο νοσοκομείο Βόλου καθώς η κατάσταση της υγείας της είχε επιδεινωθεί. Εκεί, οι γιατροί διαπίστωσαν πως η Σόνια είχε ένα μεγάλο αιμάτωμα στο κεφάλι και υπεβλήθη σε λεπτή χειρουργική επέμβαση. Η άτυχη μητέρα, ωστόσο, δεν τα κατάφερε και υπέκυψε στα τραύματά της, επτά ημέρες μετά την επέμβαση. 

Μετά από έρευνα που διενεργήθηκε, ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από αμέλεια, στον οδηγό της μηχανής, δεχόμενος ότι ο θάνατος της Σόνιας ήταν αποτέλεσμα τροχαίου. Οι συγγενείς της, ωστόσο, πιστεύουν πως το αιμάτωμα στο κεφάλι, επήλθε από άλλη, προγενέστερη του τροχαίου, πράξη και καταθέτουν μήνυση για ανθρωποκτονία, από πρόθεση, κατ΄ αγνώστων. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top