Έσφαξε τη γυναίκα του, απήγαγε το γιο του!ΞΕΚΙΝΗΣΕ η δίκη της Λέλας Μαυρομάτη-Αμετανόητος ο δράστης

Τι δήλωσαν συγγενείς του μικρού Φοίβου που είχε συγκλονίσει το Πανελλήνιο

Ξεκίνησε την Πέμπτη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης η δίκη του άνδρα, ο οποίος κατηγορείται ότι κατακρεούργησε την σύζυγό του και απήγαγε για 18 ημέρες τον γιό τους, πέρσι τον Ιανουάριο στην Ορμύλια Χαλκιδικής.

Aναλυτικότερα...

13 μήνες πέρασαν από την ημέρα που η Λέλα Μαυρομάτη βρήκε φρικτό θάνατο από το χέρι του άντρα της, ο οποίος μετά το έγκλημα έσπευσε να εξαφανιστεί παίρνοντας μαζί του, τον τετράχρονο τότε γιό του Φοίβο.

Οι λεπτομέρειες της συγκλονιστικής αυτής υπόθεσης ζωντανεύουν ξανά στην αίθουσα του δικαστηρίου, με τον κατηγορούμενο να εμφανίζεται σύμφωνα με πληροφορίες προκλητικός!

«Φαίνεται στο βλέμμα του ότι δεν είναι μετανιωμένος. Όταν τον κοίταξα στα μάτια, φαινόταν ότι είχε οργή μέσα του, δηλαδή ήθελε ακόμα να κάνει κακό», είπε ο αδελφός της Λέλας, κύριος Πέτρος Μαυρομάτης.

«Είναι απόλυτα ψύχραιμος, αγέρωχος, αμετανόητος... Εκείνο που ζήτησε να του πω ήταν εάν “αν εγώ θα έκανα μία τέτοια πράξη νηφάλιος”  και η πρόεδρος δεν με άφησε να απαντήσω», είπε ο Λάμπης Μαυρομάτης, πατέρας του θύματος.

Ανάμεσα στους μάρτυρες που κατέθεσαν κατά την πρώτη μέρα της δίκης ήταν και η νονά του κατηγορούμενου, η οποία μάλιστα αναφέρθηκε στη βίαιη συμπεριφορά του αρκετό καιρό πριν από την δολοφονία.

Τα παιδιά του ζεύγους, ο Ιάσονας, ο οποίος υπήρξε αυτόπτης μάρτυρας της δολοφονίας και ο μικρότερος αδερφός του, ο Φοίβος που έζησε την περιπέτεια μίας ομηρείας 18 ημερών μεγαλώνουν τώρα με τους γονείς της άτυχης Λέλας.

«Δεν ξύνουμε πληγές στα παιδιά, αν πουν κάτι από μόνα τους ,το ακούω προσεκτικά, λίγα λόγια θα απαντήσω, δεν ρωτάω. Θέλω να ζουν φυσιολογικά», είπε η μητέρα της Λέλας, κυρία Μαρία Μαυρομάτη.

Μετά το τέλος της πρώτης μέρας, η δίκη διακόπηκε και θα συνεχιστεί στις 16 Μαρτίου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top