ΜΟΝΟ στο STAR: Τι αποκαλύπτουν οι γείτονες του 52χρονου που σκότωσε τον 5,5 μηνών γιο του στην Κρήτη

Εντελώς διαφορετική η άποψη των συγχωριανών της κοπέλας

Συγκλονισμένη είναι ολόκληρη η Κρήτη για τον τραγικό χαμό του μόλις 5,5 μηνών βρέφους στη Σητεία από το χέρι του ίδιου του πατέρα του, με τους γείτονες του ζευγαριού να δηλώνουν ότι ο 52χρονος δεν είχε δώσει ποτέ δικαίωμα για να τον σχολιάζει η γειτονιά.

«Γιατί δε ζήτησαν βοήθεια; Γιατί δεν φώναξαν; Σε τέτοιες περιπτώσεις δεν μπορεί κανείς να μπει στο σπίτι κάποιου αν δε ζητήσει βοήθεια. Ακόμα και να άκουγα φασαρία δε θα μπορούσα να κάνω τίποτα», δήλωσε μια γειτόνισσα του ζευγαριού στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», προσθέτοντας:

«Την κοπέλα την έβλεπα και λέγαμε μια καλημέρα. Αυτός ήταν πάρα πολύ καλός, ήσυχος πώς το έκανε τώρα αυτό δεν ξέρω. Το λάτρευε το παιδί του. Εγώ έπεσα από τα σύννεφα. “Ο γιος μου, ο κανακάρης μου”, έλεγε συνέχεια».

Για ένα ήσυχο ζευγάρι που δεν είχε καυγάδες, έκανε λόγο και μία ακόμα γειτόνισσα που μένει στο ακριβώς διπλανό διαμέρισμα.

«Τόσες μέρες δεν μπορούμε να ηρεμήσουμε. Δεν μπορούμε να το πιστέψουμε. Ήταν ήσυχος άνθρωπος και δεν είχαμε ακούσει ποτέ τίποτα. Το καλοκαίρι δεν θα ακούγαμε κάτι; Εντάξει το χειμώνα είναι κλειστές οι πόρτες και τα παράθυρα, αλλά δε θα ακούγαμε κάτι το καλοκαίρι. Δεν είχε δώσει κανένα δικαίωμα», είπε.

Στο χωριό πάντως της μητέρας του βρέφους, κάποιοι κάτοικοι έχουν διαφορετική άποψη.

«Και έπινε και βλαστημούσε. Και από το δήμο τον είχαν διώξει. Ζούσε παλιά εδώ. Παντρεύτηκε την κοπέλα και δεν ξαναήρθε στο χωριό», είπε ένας κάτοικος του χωριού.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top