Γκολ και φάσεις από τα Κυριακάτικα ματς της 17ης αγωνιστικής της Superleague

Νικητής έφυγε από το Περιστέρι ο Παναιτωλικός

Νικηφόρα πέρασε από την  Κέρκυρα ο ΠΑΟΚ καθώς επικράτησε 3-0 της τοπικής ομάδας. Στο 23  ο Βιεϊρίνια εκτέλεσε φάουλ και ο Μάτος με προβολή άνοιξε το σκορ για τον δικέφαλο. Το 2-0 έγινε στο 57 με τον Κάμπος να σκοράρει με σέντρα σουτ.

Το τελικό 3-0 για τον ΠΑΟΚ διαμόρφωσε στο 78 με ατομική ενέργεια ο Πέλκας.

Νικητής έφυγε από το Περιστέρι ο Παναιτωλικός καθώς επικράτησε 1-0 του Ατρομήτου. Η ομάδα του Αγρινίου σκόραρε στο 49’ με πολύ όμορφο γκολ του Ρόσα από 25 μέτρα με τη μπάλα χτυπάει πρώτα στο αριστερό δοκάρι και στη συνέχει καταλήγει στα δίχτυα του Γιαννιώτη. Στο 55' ο Ατρόμητος κέρδισε πέναλτι το εκτέλεσε ο Ουάρντα όμως ο Κυριακίδης έπεσε σωστά και έδιωξε σε κόρνερ κρατώντας το 1-0 για την ομάδα του.

Στη Τρίπολη ο Αστέρας νίκησε 3-1 την ΑΕΛ.

Οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα στο 11ο λεπτό όταν μετά από γύρισμα του Μπέρτου ο Μανιάς σκόραρε κάνοντας το 1-0. Η ΑΕΛ ισοφάρισε με εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Ναζλίδη στο 53ο λεπτό του αγώνα. Στο 71' ο Μανιάς σκόραρε ξανά κάνοντας το 2-1 για την ομάδα της Τρίπολης. Έξι λεπτά πριν τη λήξη του ματς ο Κυριακόπουλος με πολύ ωραίο σουτ έξω από τη περιοχή έγραψε το τελικό 3-1 για τον Αστέρα.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top