Ο Χάσι αποφασίζει ποιους θα κόψει ενόψει Παρτιζάν

Νικηφόρα πρεμιέρα στο πρωτάθλημα για την αντίπαλο του ΠΑΟΚ

Ο Ολυμπιακός ο οποίος περιμένει να μάθει τον αντίπαλο του στον τρίτο προκριματικό γύρο του Tσάμπιονς Λιγκ, ο οποίος θα είναι πιθανότατα η Παρτιζάν Βελιγραδίου, δίνει την Τετάρτη  το τελευταίο του φιλικό τεστ πριν τις επίσημες υποχρεώσεις του με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης στο Καραϊσκάκη.

Ο Χάσι ο οποίος θα πρέπει μέχρι την πέμπτη να έχει αποφασίσει ποιους παίκτες θα συμπεριλάβει στη λίστα της ΟΥΕΦΑ, την οποία οφείλει να καταθέσει το αργότερο μέχρι την Πέμπτη, ενώ μπορεί να προβεί σε μια αλλαγή μέχρι  τις 24 του μήνα, θα έχει την ευκαιρία να καταλήξει στις επιλογές του μετά  το αυριανό ματς.

Οι ερυθρόλευκοι πραγματοποίησαν χθες το καθιερωμένο αγιασμό ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Στο παναθηναϊκό οι Λουτσιάνο και Καμπέσας που ανακοινώθηκαν την Δευτέρα  τέθηκαν στην διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη ο οποίος είναι πιθανό να τους χρησιμοποιήσει στο φιλικό με την Αλκμαάρ που θα γίνει την Πέμπτη.

Φιλικό τεστ θα δώσει την Τετάρτη  στις 20:30 και η ΑΕΚ με την Γάνδη στο ολυμπιακό στάδιο. Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ Ολύμπικ Ντόνετσκ επικράτησε στην πρεμιέρα του ουκρανικού πρωταθλήματος της Ολεκσάντρια εκτός έδρας με 2-0.

Δείτε το βίντεο που προβλήθηκε στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top