Μιλιβόγεβιτς: «Πέρασα δύσκολες στιγμές με τον Χάσι όταν τον είχα προπονητή στην Άντερλεχτ»

Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής «κάρφωσε» τον Αλβανό κόουτς και εκθείασε τον Μάρκο Σίλβα

Μιλιβόγεβιτς: «Πέρασα δύσκολες στιγμές με τον Χάσι όταν τον είχα προπονητή στην Άντερλεχτ»

Στον πρώην προπονητή του Μπέσνικ Χάσι, αναφέρθηκε ο  Λούκα Μιλιβόγεβιτς, σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα «Live Sport».

«Είχα ορισμένες δύσκολες στιγμές, είναι η αλήθεια, όταν ήμουν στην Άντερλεχτ, αλλά δεν έχω κάτι προσωπικό μαζί του. Άνοιξε ένας καινούργιος δρόμος για εμένα, ήταν μια νέα πρόκληση που μου βγήκε σε καλό. Εύχομαι πραγματικά στον κ. Χάσι να πετύχει στον Ολυμπιακό. Τον σέβομαι και ελπίζω να αντέξει στην πίεση, γιατί ο Ολυμπιακός είναι δύσκολη ομάδα. Θέλω να πετύχει ο κ. Χάσι, γιατί αυτό θα σημαίνει αυτόματα ότι θα πετύχει και ο Ολυμπιακός τους στόχους του» είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για το ποιος ήταν ο καλύτερος προπονητής που είχε ποτέ;

«Ο Μάρκο Σίλβα. Και μετά ο Μίτσελ. Ο Μάρκο είναι εξαιρετικός τεχνικός. Έχει αρκετές γνώσεις πάνω στο ποδόσφαιρο, περνάει εύκολα αυτά που θέλει στους ποδοσφαιριστές, διατηρεί τις ισορροπίες στα αποδυτήρια και είναι καλός στον ψυχολογικό τομέα. Μπορεί να είναι νεαρός στην ηλικία, αλλά γνωρίζει πράγματα και πιστεύω ότι βοήθησε τον Ολυμπιακό. Είναι απίστευτος προπονητής. Και να σου πω κάτι ακόμη; Πιστεύω ότι ο Μάρκο Σίλβα σε 5-6 χρόνια θα δουλεύει σε κορυφαίο ευρωπαϊκό κλαμπ. Στη Χαλ βοήθησε το διάστημα που ήταν, ανεξάρτητα αν υποβιβάστηκε η ομάδα, και είχε αρκετές προτάσεις από τους συλλόγους της Premier League, μέχρι που ήρθε η συμφωνία με τη Γουότφορντ».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top