Σπείρα διαρρηκτών λυμαινόταν τα Βόρεια και Νότια Προάστια: Ανάμεσά τους ένας μαθητής!

Πάνω από 40.00 ευρώ η λεία

Εβδομηνταδύο κλοπές είχε κάνει σπείρα διαρρηκτών στα Βόρεια και τα Νότια Προάστια. Μάλιστα ένας από τους συλληφθέντες είναι μαθητής, το πρωί πήγαινε στο σχολείο και το βράδυ έκλεβε σπίτια.

Αναγνώριζε τα θύματά της στις φωτογραφίες της αστυνομίας

Η νεαρή προγραμματίστρια δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά της βλέποντας τις  φωτογραφίες με τα κλοπιμαία που έδωσε στη δημοσιότητα η Αστυνομία. Ανάμεσά τους είναι η μπιζουτιέρα από την Αφρική και το κουτί με τα συλλεκτικά νομίσματα που είχε κλέψει η συμμορία από το σπίτι της.

Η διάρρηξη στο σπίτι της στην Κηφισιά είχε γίνει πριν από περίπου ένα μήνα.

Πάνω από 40.00 ευρώ η λεία της συμμορίας

Πέντε μέλη της συμμορίας, τέσσερις άνδρες και μια γυναίκα συνελήφθησαν από αστυνομικού της υποδιεύθυνσης ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής. Η λεία τους ξεπερνά τις 400.000 ευρώ. Οι διαρρήκτες έπαιρναν ηλεκτρονικές συσκευές, κοσμήματα και ότι αντικείμενα αξίας έβρισκαν. Κάποιες φορές έκλεβαν και τα αυτοκίνητα των θυμάτων.

Σκαρφάλωναν σαν αίλουροι από μπαλκόνι σε μπαλκόνι

Ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι και ο αρχηγός της συμμορίας. Σε σπίτι καβάτζα που είχε βρέθηκαν και 18 κιλά χασίς. Ένας 17χρονος ήταν μαθητής, το πρωί πήγαινε στο σχολείο και το βράδυ τρύπωνε στις πολυτελείς κατοικίες. Οι αστυνομικοί τους χαρακτηρίζουν αίλουρους, πολύ καλά εκπαιδευμένους, αφού σκαρφάλωναν από μπαλκόνι σε μπαλκόνι με απίστευτη ευκολία.

 

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top