ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΑΝ και ΕΒΡΙΖΑΝ οι ληστές των χρηματοκιβωτίων –ΒΙΝΤΕΟ

Από τα γούστα και την καλή ζωή… βρέθηκαν στο κελί! - Πρώτη ανάρτηση 12-05-2017 23:19

Οι δεκατέσσερις από τους δεκαπέντε κατηγορούμενους ληστές των χρηματοκιβωτίων πήραν το δρόμο για τις φυλακές, μετά τις απολογίες τους στον ανακριτή.

Βγαίνοντας κάποιοι ήταν προκλητικοί, κάνοντας χειρονομίες στα τηλεοπτικά συνεργεία και βρίζοντας. Συγγενείς τους που βρίσκονταν στα δικαστήρια για να τους συμπαρασταθούν ήταν επίσης εριστικοί.

Οι συλληφθέντες τα κέρδη από την παράνομη δράση τους τα σκορπούσαν, σε γυναίκες, πολυτελή ξενοδοχεία, διασκεδάσεις, ακριβά αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες.

Η πρώτη κλοπή χρηματοκιβωτίου από τη συμμορία ήταν στις 18 Ιουνίου 2016 σε γνωστή εταιρία κρασιών στην Κηφισιά. Η λεία τους ήταν 60.000 ευρώ σε μετρητά και κοσμήματα, η αξία των οποίων ξεπερνά τις 100.000 ευρώ.  Δύο εβδομάδες μετά ξαναμπήκαν στην ίδια επιχείρηση και προσπάθησαν να διαρρήξουν το χρηματοκιβώτιο. Αναγκάστηκαν να φύγουν, όταν ένας οδηγός της εταιρεία πήγε στις εγκαταστάσεις.

Η σπείρα, όπως μεταδώσαμε την Πέμπτη στο star.gr, παρουσίαζε κάποιες εμμονές που βοήθησαν τους αστυνομικούς του τμήματος Διαρρηκτών να σκιαγραφήσουν το προφίλ τους:

-Πέντε κλεμμένα αυτοκίνητα τα έκαψαν στον ίδιο δρόμο. 

-Σε 11 ληστείες ένας δράστης φορούσε τα ίδια φωσφοριζέ  παπούτσια

-Σε 27 περιπτώσεις εμφανίστηκε το... ίδιο μπουφάν με ρίγες

-Έβλεπαν τα μέλη της σπείρας πολλές φορές, μετά τις επιδρομές τους, να διασκεδάζουν στο ίδιο μαγαζί. Πήγαιναν συχνά στο γήπεδο για να παρακολουθούν την αγαπημένη τους ομάδα, καθώς οι περισσότεροι ήταν οργανωμένοι οπαδοί.

Δείτε περισσότερα στο ΒΙΝΤΕΟ του STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top