Πήγαν να κλέψουν αυτοκίνητο αλλά... τους συνέλαβαν!

Λάθος στιγμή διάλεξαν να κλέψουν Ι.Χ. τρεις Αλγερινοί

Πήγαν να κλέψουν αυτοκίνητο αλλά... τους συνέλαβαν!

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ συνέλαβαν επ΄αυτοφώρω τρεις Αλγερινούς, ηλικίας 22, 32 και 43 ετών, στον Χολαργό. Οι δράστες κατηγορούνται για κλοπές οχημάτων στη Βορειοανατολική Αττική. 

Ένας πολίτης στο Χολαργό διέκρινε ότι δύο άτομα επιχειρούσαν να διαρρήξουν σταθμευμένο αυτοκίνητο και ενημέρωσε το κέντρο της Άμεσης Δράσης. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Μετά από αναζητήσεις στην περιοχή, κατάφεραν να εντοπίσουν τους δράστες μέσα σε ένα αυτοκίνητο και τους προσήγαγαν στο Τμήμα Ασφαλείας Χολαργού.

Τόσο στο όχημα, όσο και στην κατοχή των δραστών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτά εργαλεία, 194 ευρώ, ένα τάμπλετ, κινητά τηλέφωνα, ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής και δυο βαλίτσες, που είχαν κλαπεί από την περιοχή του Παπάγου και του Χολαργού. Όλα τα κλοπιμαία επιστράφηκαν στους ιδιοκτήτες τους. 
 
Έρευνα διεξήχθη στο σπίτι του ενός συλληφθέντος, όπου βρέθηκαν ρούχα σε θήκες, γυαλιά ηλίου, τηλεχειριστήρια γκαραζόπορτας, τάμπλετ, φορτιστές για κινητά τηλέφωνα και 100 ευρώ. 

Κατασχέθηκε, επιπλέον, το αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσαν οι δράστες.

Από την έρευνα  του Τμήματος Ασφαλείας Χολαργού, εξιχνιάστηκαν 12 περιπτώσεις κλοπών οχημάτων σε Παπάγου, Χολαργό κι Αγία Παρασκευή. 

Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, όπου παραπέμφθηκαν σε τακτικό ανακριτή.


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top