ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟ! Ο 6χρονος από την Κομοτηνή βιάστηκε παρά φύσιν και μετά στραγγαλίστηκε

Τι δήλωσε στο star.gr ο ιατροδικαστής που εξέτασε το άψυχο κορμί του

Ο 6χρονος από την Κομοτηνή βιάστηκε παρά φύσιν

Σοκάρει το απίστευτης αγριότητας έγκλημα στην Κομοτηνή, με θύμα ένα 6χρονο κωφό αγοράκι, το οποίο βρήκε μαρτυρικό θάνατο στα χέρια ενός 15χρονου κωφάλαλου Ρομά, μόλις 200 μέτρα από το σπίτι του.

Όπως σας έχει ήδη ενημερώσει το star.gr, ο Σεζάλ Μεχμεταλή αφού βιάστηκε άγρια από τον 15χρονο, στη συνέχεια στραγγαλίστηκε.

Ο δράστης, τον παράτησε στην αυλή ενός εγκαταλελειμμένου σπιτιού, καλυμμένο με παλιές κουρτίνες και ένα παλιό μπουφάν.

Μιλώντας χθες στο star.gr, ο ιατροδικαστής Νικόλας Κιφνίδης δεν είχε αποκλείσει από την πρώτη στιγμή τον βιασμό του 6χρονου, κάτι που δυστυχώς επιβεβαιώθηκε και από την νεκροψία-νεκροτομή που διενήργησε στο άψυχο κορμί του παιδιού.

Όπως δήλωσε σήμερα στο star.gr ο κος Κιφνίδης, ο 15χρονος δράστης «τον πήγε εκεί που τον βρήκαμε στον τόπο του εγκλήματος. Τον βίασε με παρά φύσιν συνουσία. Δεν τον βίασε απλά, αλλά το έκανε με άγριο τρόπο και με πολλαπλές ρήξεις στην περιοχή του πρωκτού. Μετά τον γύρισε και τον έπνιξε».

Όπως μας εξήγησε, «με το δεξί του χέρι έκλεισε την τραχηλική χώρα και με το αριστερό το στόμα του. Έτσι εξηγούνται οι εκδορές στο πρόσωπο. Μετά τον σκέπασε με ένα παλιό μπουφάν και παλιές κουρτίνες, και τον παράτησε».

ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΕΚΡΟΣ Ο 6ΧΡΟΝΟΣ

Τραγική ειρωνία; Ο κος Κιφνίδης πριν 2,5 μήνες είχε εξετάσει άλλο ένα θύμα του 15χρονου δράστη:

«Προ 2,5 μηνών είχα εξετάσει άλλο ένα θύμα του 15χρονου που αν θυμάμαι καλά ήταν και αυτός ανήλικος. Δεν είναι η πρώτη φορά».

Να σημειώσουμε, ότι ο 15χρονος ομολόγησε το ειδεχθές έγκλημα ενώ σε βάρος του, σχηματίστηκε δικογραφία για βιασμό, αποπλάνηση και ανθρωποκτονία εκ προθέσεως. Μέσα στη μέρα, αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον του εισαγγελέα Κομοτηνής για να του απαγγελθούν κατηγορίες. 

Ακόμα πιο συγκλονιστικό είναι ότι ο 15χρονος δράστης, σύμφωνα με τη "Φωνή της Ροδόπης"¨είχε πέσει και ο ίδιος στο παρελθόν θύμα βιασμού, και μάλιστα τρεις φορές, αποκαλύπτοντας μια ανείπωτη τραγωδία.

Ρεπορτάζ: Χριστίνα Βεργιώτη
E-mail: chvergioti@star.gr

 

 

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top