ΦΩΤΟ-ΣΟK: Είχε ανεβάσει στο Facebook το μπαστούνι του μπέιζμπολ με το οποίο σκότωσε τον ξάδερφό του

Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία της Ζακύνθου από το αποτρόπαιο έγκλημα

Σκότωσε τον ξάδερφό του με μπαστούνι του μπέιζμπολ

Σοκαριστικές είναι οι πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας μετά το άγριο έγκλημα στην Ζάκυνθο, με δράστη έναν 43χρονο, ο οποίος σκότωσε τον 62χρονο πρώτο ξάδερφό του με μπαστούνι του μπέιζμπολ.

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, η δολοφονία του 62χρονου έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία της Ζακύνθου.

Σύμφωνα με το zantenews, όλα δείχνουν πως ο 43χρονος αποφάσισε να σκοτώσει τον ξαδερφό του λόγω οικογενειακών διαφορών, ενώ φέρεται να αντιμετωπίζει και ψυχολογικά προβλήματα.

ΕΙΧΕ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΤΟ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ ΤΟΥ ΦΟΝΟΥ ΣΤΟ FACEBOOK ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΡΙΝ

Ακόμα πιο σοκαριστικό, είναι ότι ο 43χρονος δράστης μερικές εβδομάδες νωρίτερα, και συγκεκριμένα στις 5 Δεκεμβρίου, είχε δημοσιεύσει στο Facebook μια φωτογραφία με το ρόπαλο του μπέιζμπολ με το οποίο χτύπησε πισώπλατα τον 62χρονο πατέρα δυο παιδιών.

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ

Το φονικό συνέβη το μεσημέρι της Παρασκευής, όταν το θύμα πήγε στο κοτέτσι του, λίγα μετρά μακρύτερα από το σπίτι του και από το σπίτι του δράστη για να ταΐσει τις κότες.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο 43χρονος εκμεταλλεύτηκε την στιγμή που ήταν σκυμμένος και τον χτύπησε θανάσιμα στο κεφάλι με το μπαστούνι του μπέιζμπολ.

Τον άτυχο 62χρονο μετέφερε στο Νοσοκομείο του νησιού ο γιος του, ο οποίος, μαζί με τη μητέρα του και σύζυγο του θύματος, κατήγγειλαν το περιστατικό στις αστυνομικές αρχές.

Σύμφωνα με τους ιατρούς και τους αστυνομικούς, ο θάνατος του 62χρονου προήλθε από τουλάχιστον τρία ισχυρά χτυπήματα στο κεφάλι από μπαστούνι του μπέιζμπολ. 

Οι μαρτυρίες των μελών της οικογένειας του θύματος οδήγησαν ταχύτατα τους αστυνομικούς στο 43χρονο ξάδερφο του δολοφονηθέντος, τον οποίο συνέλαβαν και ανέκριναν το απόγευμα της Παρασκευής. Ο ίδιος δεν έχει παραδεχτεί μέχρι αυτή τη στιγμή την πράξη του, όμως οι έρευνες της αστυνομίας στο σπίτι του οδήγησαν στον εντοπισμό του μπαστουνιού του μπέιζμπολ και σε ένα ζευγάρι ματωμένα υποδήματα που όπως φαίνεται φορούσε ο δράστης, όταν διέπραξε το έγκλημα.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, δράστης και θύμα είχαν χρόνιες οικογενειακές διαφορές, αλλά μόνο μετά την ολοκλήρωση της ανάκρισης θα διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια που οδήγησαν στο έγκλημα.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top