Άνθρωπος του Υφαντή πίσω από τη ληστεία; Αυτόπτης μάρτυρας μίλησε στο STAR

Καρέ – καρέ οι κινήσεις των σκληρών κακοποιών

Ένας σκληρός κακοποιός, ομογενής από την ανατολική Ευρώπη, ο οποίος αποφυλακίστηκε πρόσφατα, είναι σύμφωνα με πληροφορίες, ο βασικός ύποπτος για την αιματηρή ληστεία στην βιομηχανία ΥΦΑΝΤΗΣ και την κινηματογραφική καταδίωξη με ανταλλαγή πυροβολισμών στην περιοχή της Μεταμόρφωσης. 

Οι κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν καρέ καρέ την ένοπλη ληστεία. Στο ντοκουμέντο φαίνονται καθαρά τα σώματα των ληστών όχι όμως και τα πρόσωπα τους, που είχαν καλύψει με μαντήλια. 

Μόνο ένας άνθρωπος τους είδε χωρίς μαντήλια και αυτός μίλησε στο Star! Στο ΒΙΝΤΕΟ θα τον δείτε να περιγράφει καρέ καρέ τις κινήσεις τους.

Τα δύο καμένα αυτοκίνητα που άφησε πίσω της η αδίστακτη συμμορία αποτελούν χαρακτηριστικό τρόπο δράσης του βασικού υπόπτου, ο οποίος έχει ως απαράβατο κανόνα να πυρπολεί τα οχήματα διαφυγής για να μην αφήνει ενοχοποιητικά στοιχεία. 

Το DNA του ωστόσο δεν αποκλείεται τελικά να ανιχνευτεί στα ρούχα του ιδιοκτήτη της εταιρίας, ο οποίος ήρθε σε επαφή με τον κακοποιό μπαίνοντας μπροστά του για να αποτρέψει τα χειρότερα, τη στιγμή που ο ένοπλος απειλούσε τους υπαλλήλους του ταμείου. 

Ο αυτόπτης μάρτυρας προσπάθησε να κρυφτεί στο αυτοκίνητο του, όταν είδε τους ληστές να βγαίνουν από τη βιομηχανία, κρατώντας Καλάσνικοφ και να φεύγουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Οι αστυνομικοί ερευνούν ακόμη και την περίπτωση να υπήρχε πληροφόρηση από μέσα, πιθανότατα από κάποιο πρόσωπο που γνώριζε τις κινήσεις του λογιστηρίου, ο οποίος και ενημέρωσε τα μέλη της σπείρας για το πώς θα έπρεπε να κινηθούν για να αδειάσουν το χρηματοκιβώτιο της εταιρίας.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top