Μέχρι αύριο η πληρωμή των τελών κυκλοφορίας και η κατάθεση πινακίδων

Σε σακούλες οι πινακίδες - Σε 8 χρόνια κατατέθηκαν 1.000.000!

Αύριο τελειώνει η προθεσμία για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας και την κατάθεση πινακίδων όσων ιδιοκτητών το επιθυμούν.

Εικόνες σαν και αυτές που κατέγραψε η κάμερα στην Εφορία Ηρακλείου η και στην εφορία Καρδίτσας, με εκατοντάδες ιδιοκτήτες αυτοκινήτων που σπεύδουν να καταθέσουν πινακίδες,  ειναι συχνό φαινόμενο τις τελευταίες ημέρες.

Μάλιστα στην Εφορία Καρδίτσας οι υπάλληλοι έχουν βάλει τις πινακίδες σε μεγάλες σακούλες που κλείνουν σχεδόν ένα δωμάτιο!

Ειναι χαρακτηριστικό ότι μέσα σε επτά χρόνια, απο το 2009 έως το 2016 έχουν κατατεθεί περισσότερες απο 1.300.000 πινακίδες καθώς οι ιδιοκτήτες δεν μπορούν να φανούν συνεπείς στις υποχρεώσεις τους.

Η πληρωμή των τύλων κυκλοφορίας ειναι μέχρι αύριο το μεσημέρι. Σε περίπτωση που κάποιος δεν φανεί συνεπής στις υποχρεώσεις του τότε θα κληθεί να πληρώσει ως πρόστιμο το διπλάσιο του τέλους .

Επίσης,  εάν είναι σε σύστημα πληρωμής δόσεων αυτόματα εκπίπτει και κινδυνεύει ακόμα και με κατάσχεση κινητής ή ακίνητης περιουσίας. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top