Δείτε με ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ πως θα τσακίσει τους ελεύθερους επαγγελματίες το νέο χαράτσι!

Η επιβάρυνση θα είναι υπέρογκη και αναμένεται να οδηγήσει σε μπαράζ νέων λουκέτων

Δείτε με ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ πως θα τσακίσει τους ελεύθερους επαγγελματίες το νέο χαράτσι!

Δεν πίστευαν στα αυτιά τους 1,4 εκατομμύρια ελεύθεροι επαγγελματίες όταν άκουσαν την υπουργό Εργασίας να επιβεβαιώνει ότι η κυβέρνηση ετοιμάζει και νέο χαράτσι στις ασφαλιστικές εισφορές!

Η επιβάρυνση θα είναι υπέρογκη και αναμένεται να οδηγήσει σε μπαράζ νέων λουκέτων!

Δείτε παράδειγμα:


•    Έστω ότι κάποιος έχει εισόδημα 1.300 ευρώ και πλήρωνε κάθε μήνα έως τώρα 300 ευρώ εισφορά. Η βάση υπολογισμού για τις εισφορές του επόμενου έτους  θα ήταν μόνο τα 1.000 ευρώ. Έτσι, τον επόμενο χρόνο θα πλήρωνε εισφορά 280 ευρώ. Τι θα συμβεί  με την νέα αύξηση που φέρνει η κυβέρνηση; Στο εισόδημά του θα περιλαμβάνεται και το ποσό της εισφοράς. Έτσι η εισφορά του θα εκτοξευθεί στα 350 ευρώ! Θα πληρώνει δηλαδή 70 ευρώ παραπάνω κάθε μήνα!

Το εντυπωσιακό είναι ότι την αποκάλυψη για το νέο εξωφρενικό χαράτσι την έκανε ευρωπαίος αξιωματούχος και όχι η κυβέρνηση.

Η συμφωνία αυτή με την τρόικα προβλέπει την πλήρη εφαρμογή του μέτρου για μετά το 2019, ώστε να κληθεί να το εφαρμόσει η επόμενη κυβέρνηση. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top