Παρατάθηκε η πληρωμή φορολογικών υποχρεώσεων σε περιοχές που επλήγησαν από τις πλημμύρες

Με υπουργικές αποφάσεις που υπέγραψε ο Τρύφων Αλεξιάδης

Παρατάθηκε η πληρωμή  φορολογικών υποχρεώσεων σε  περιοχές που επλήγησαν  από τις πλημμύρες
Υπογράφηκαν από τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών κ.Τ.Αλεξιάδη οι σχετικές Υπουργικές Αποφάσεις, με τις οποίες παρατείνεται η πληρωμή φορολογικών υποχρεώσεων σε συγκεκριμένες περιοχές, λόγω των πρόσφατων καταστροφών από φυσικά φαινόμενα.
Οι αποφάσεις αυτές εκδόθηκαν, βάσει σχετικών αποφάσε��ν του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας) το οποίο και κηρύσσει την κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας, την περιοχή και το χρονικό διάστημα.
Αιτία της παράτασης πληρωμής φορολογικών υποχρεώσεων είναι οι έντονες βροχοπτώσεις το διάστημα 6 - 7/9/2016. Η διάρκεια αναβολής της καταβολής είναι 6 μήνες (από 14/9/2016-7/3/2017) και αφορά τους παρακάτω Δήμους και κοινότητες:
1.Δήμος Καλαμάτας, Δήμος Οιχαλία, Δήμος Μεσσήνης, Δήμος Τριφυλίας, τοπικές κοινότητες Νεοχωρίου, Πύργου, Σαϊδόνας, Καστανιάς, Καρυοβουνίου, Μηλέας, Αγίου Νικολάου, Ριγκλιών, Τραχήλας, Πλάτσας, Νομίτση, Θαλαμών, Λαγκάδας και Αγίου Νίκωνα του Δήμου Δυτικής Μάνης και τις δημοτικές ενότητες Νέστορος, Πύλου, Μεθώνης και Χιλιοχωρίων του Δήμου Πύλου- Νέστορος της Π.Ε. Μεσσηνίας, της Περιφέρειας Πελοποννήσου.
2. Δημοτική ενότητα Μολάων του Δήμου Μονεμβασιάς της Π.Ε. Λακωνίας, της Περιφέρειας Πελοποννήσου.
3. Δημοτικές ενότητες Θεραπνών, Οινούντος, Φαρίδος, Καρυών και Σπάρτης του Δήμου Σπάρτης της Π.Ε. Λακωνίας, της Περιφέρειας Πελοποννήσου.
4. Δήμος Ευρώτα της Π. Ε. Λακωνίας, της Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top