ΦΑΚΕΛΟΣ Μαρινόπουλου: ΡΥΘΜΙΣΗ-ΑΝΑΣΑ για προμηθευτές και εργαζόμενους ετοιμάζει η κυβέρνηση

Τι είπαν στην Βουλή Κατρούγκαλος και Αλεξιάδης

ΦΑΚΕΛΟΣ Μαρινόπουλου: ΡΥΘΜΙΣΗ-ΑΝΑΣΑ για προμηθευτές και εργαζόμενους ετοιμάζει η κυβέρνηση

​Ρύθμιση για τους προμηθευτές του Μαρινόπουλου προανήγγειλε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Τρύφων Αλεξιάδης στη Βουλή την Παρασκευή, χωρίς ωστόσο να δώσει λεπτομέρειες ή να προσδιορίσει το περιεχόμενό της.

Απαντώντας σε ερώτηση του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργου Βλάχου, ο οποίος ζήτησε μέριμνα για τη ζημιά που υπέστησαν οι προμηθευτές αγρότες-παραγωγοί από την πτώχευση της εταιρείας, ο κ.Αλεξιάδης δεσμεύτηκε για διάταξη που θα αντιμετωπίζει το πρόβλημα. «Θα φέρουμε διάταξη που θα αντιμετωπίζει το πρόβλημα, δεν είμαστε όμως έτοιμοι να το κάνουμε», είπε χαρακτηριστικά ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών.

Την ίδια ώρα, ο υπουργός Εργασίας, Γιώργος Κατρούγκαλος, μιλώντας στη Βουλή, διαβεβαίωσε ότι η κυβέρνηση θα κάνει ότι μπορεί για να μην κλείσει ο Μαρινόπουλος και να κατοχυρωθούν τα δικαιώματα των εργαζομένων. «Δεν μπορούν να γίνουν ανακοινώσεις σε αυτή τη φάση, αλλά σας λέω πως θα κάνουμε ότι μπορούμε για να μην κλείσει η επιχείρηση και να κατοχυρώσουμε και τα δικαιώματα των εργαζομένων», είπε χαρακτηριστικά ο Υπουργός, απαντώντας σε σχετική ερώτηση του βουλευτή του ΚΚΕ, Χρήστου Κατσώτη.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top