Προσλήψεις στο Δημόσιο: Το υπουργείο Οικονομικών ζητά 4… πιστούς υπαλλήλους!

Αναζητά 4 σκύλους συγκεκριμένης ράτσας για ελέγχους για μετρητά σε αεροδρόμια και λιμάνια

Στην πρόσληψη τεσσάρων… πιστών φίλων και υπαλλήλων θα προχωρήσει το υπουργείο Οικονομικών.

Η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων προέβη στη σύσταση ειδικής επιτροπής που θα προχωρήσει στην υποβολή προτάσεων για την αγορά και εκπαίδευση τεσσάρων σκύλων που θα επιφορτιστούν με το έργο του εντοπισμού μετρητών που φέρουν μαζί τους οι ταξιδιώτες που εγκαταλείπουν τη χώρα!

Σύμφωνα με τις προδιαγραφές που έχουν τεθεί για τους σκύλους που θα «προσληφθούν», είναι προτιμητέες οι ράτσες του γερμανικού ποιμενικού, Λαμπραντόρ ή Μαλινουά.

Επίσης, οι σκύλοι θα πρέπει να είναι απολύτως υγιείς, ηλικίας από 12 έως 24 μηνών και να έχουν περάσει επιτυχώς μια σειρά από ιατρικές εξετάσεις.

AR-140219380.jpg
Πάντως, τα κριτήρια δεν είναι… απλά καθώς –όπως ορίζεται- οι σκύλοι θα πρέπει «να είναι ψυχολογικά υγιείς και να μην παρουσιάζουν νεύρα ή νευρωτικό χαρακτήρα»!

Υπενθυμίζεται ότι στο πλαίσιο των capital controls, δεν επιτρέπεται η μεταφορά στο εξωτερικό μετρητών άνω των 2.000 ευρώ ανά φυσικό πρόσωπο και στις εξόδους ��ης χώρας προβλέπονται έλεγχοι για την τήρηση του σχετικού ορίου.

Δείτε εδώ την απόφαση: ΓΓΔΕ.pdf

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top