Κάμπινγκ έξω από εφορίες θα κάνουν πολλοί Έλληνες-Ημερομηνίες SOS που δεν πρέπει να αγνοήσετε

Θέλει λεφτά το υπουργείο Οικονομικών-Ρεπορτάζ του Star

Κάμπινγκ έξω από εφορίες θα κάνουν πολλοί Έλληνες-Ημερομηνίες SOS που δεν πρέπει να αγνοήσετε

​Σαφάρι κατασχέσεων και πλειστηριασμών ξεκινάει το υπουργείο οικονομικών, με στόχο την εξοικονόμηση επτά δισεκατομμυρίων ευρώ μέχρι το τέλος του έτους. Στο στόχαστρο βρίσκεται ο ένας στους δυο οφειλέτες.

Τα περιθώρια στενεύουν πολύ για όσους έχουν ληξιπρόθεσμα χρέη προς το δημόσιο και οι πολίτες δείχνουν εξαγριωμένοι με το θέμα των πλειστηριασμών.Το μεσημέρι της Τετάρτης στο Ρέθυμνο της Κρήτης, δεκάδες πολίτες απέκλεισαν την είσοδο του δικαστικού Μεγάρου της περιοχής και απέτρεψαν τη διεξαγωγή δυο προγραμματισμένων πλειστηριασμών.

Την ίδια ώρα, οι πολίτες φαίνεται πως θα περάσουν τις καλοκαιρινές διακοπές στις εφορίες, καθώς οι φορολογικές υποχρεώσεις μαζεύονται βουνό.

Πάρτε χαρτί και μολύβι και σημειώστε στο ημερολόγιο τη λυπητερή:

Μέχρι τις 15 Ioυλίου πρέπει να έχουν υποβληθεί οι φορολογικές δηλώσεις. 29 Ιουλίου πρέπει να πληρωθεί η πρώτη δόση του φόρου εισοδήματος, 30 Σεπτεμβρίου η δεύτερη δόση και 30 Νοεμβρίου η τελευταία δόση. Όμως προσέξτε 30 Σεπτεμβρίου συμπίπτει και η πρώτη δόση για τον ΕΝΦΙΑ. Στη συνέχεια 27 Οκτώβριου πρέπει να πληρωθεί η δεύτερη δόση, 30 Νοέμβριου η τρίτη δόση και 30 Δεκεμβρίου η τέταρτη και τελευταία δόση για τον ΕΝΦΙΑ. Να σημειωθεί ότι μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου πρέπει να εξοφληθούν και τα τέλη κυκλοφορίας.

Δείτε επίσης:

Κρυφό Μνημόνιο για τον κόφτη: Πλειστηριασμοί και κατασχέσεις λογαριασμών για να βρεθούν 5 ΔΙΣ!

Έχει ΠΑΓΩΣΕΙ ολόκληρη η αγορά: Ξεπέρασαν τα 7 δισ. τα ΦΕΣΙΑ του Δημοσίου σε ιδιώτες

ΦΟΡΑ-ΠΑΡΤΙΔΑ τα ονόματα όσων χρωστάνε στο Δημόσιο πάνω από 150.000 ευρώ–Όλη η λίστα

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top