Χάνει ΠΕΛΑΤΑΚΙΑ η ΔΕΗ και κάνει ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ! Ποιοι είναι οι τυχερoί;

Mειωμένα τιμολόγια για εκατομμύρια νοικοκυριά από 1η Ιουλίου

​Το 9% των πελατών της ΔΕΗ έχει ήδη αλλάξει πάροχο, μειώνοντας τα έσοδα της εταιρείας κατά 400 εκατομμύρια ευρώ. Έτσι, για να συγκρατήσει το κύμα φυγής, η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού, προχωρά από την 1η Ιουλίου σε έκπτωση 15%, ως επιβράβευση στους συνεπείς καταναλωτές.

Η προσφορά της ΔΕΗ περιορίζεται στην καθαρή κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος, κι όχι στο σύνολο του λογαριασμού, το οποίο περιλαμβάνει τα πάγια, και διάφορες άλλες χρεώσεις.

Υπολογίζεται ότι 5.000.000 εκατομμύρια καταναλωτές θα δουν μειωμένο από αυτό το μήνα το τιμολόγιο της ΔΕΗ.

Οι ανείσπρακτες οφειλές, όπως αποκαλύπτει η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, υπολογίζονται σε 3 δισ ευρώ.

Πάντως σε νέο πάροχο κατευθύνονται μέχρι τώρα κυρίως επαγγελματίες. Οι ιδιώτες εμφανίζονται επιφυλακτικοί, και φροντίζουν να αξιοποιήσουν όσες δυνατότητες τους προσφέρει η ΔΕΗ, όπως το νυχτερινό ή το κοινωνικό τιμολόγιο.

Την Πέμπτη διεξάγεται η γενική συνέλευση της ΔΕΗ, για να αποφασίσει την ιδιωτικοποίηση του Ανεξάρτητου Διαχειριστή Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας, του γνωστού ΑΔΜΗΕ. Η ΓΕΝΟΠ καταγγέλλει ότι η αποκρατικοποίηση προχωρά, χωρίς προηγουμένως να υπάρξει μέριμνα για εξόφληση των οφειλών.

ΒΙΝΤΕΟ STAR

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top