ΠΡΟΣΟΧΗ! ΧΑΝΟΥΝ τη ρύθμιση των 100 δόσεων όσοι καθυστερήσουν να πληρώσουν 15 μέρες

Σφίγγουν τα πράγματα από το υπουργείο Οικονομικών

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΧΑΝΟΥΝ τη ρύθμιση των 100 δόσεων όσοι καθυστερήσουν να πληρώσουν 15 μέρες

​Μπορεί οι καιροί να είναι δύσκολοι, μπορεί οι πολίτες να δυσκολεύονται να τα βγάλουν πέρα και να καλύπτουν τις υποχρεώσεις τους, όμως φαίνεται ότι τα πράγματα θα δυσκολέψουν ακόμα περισσότερο μετά τη φοροκαταιγίδα που ήρθε και πλέον ακόμα και οι συνεπείς, που ενδεχομένως να καθυστερήσουν στις πληρωμές τους θα αντιμετώπιζονται με αυστηρότητα.

Έτσι, από 1η Ιουλίου τίθεται σε εφαρμογή το νέο σύστημα για το καθεστώς παραμονής οφειλετών στη ρύθμιση των 100 δόσεων σύμφωνα με το οποίο θα κινδυνεύουν να χάσουν τη ρύθμιση όσοι καθυστερήσουν να καταβάλουν τη δόση για διάστημα μεγαλύτερο των 15 ημερών και για οφειλές που έχουν βεβαιωθεί στο όνομά τους από 15 Δεκεμβρίου 2015 και μετά.

Αυτό σημαίνει ότι οποιαδήποτε νέα οφειλή προκύψει, και ο φορολογούμενος καθυστερήσει να αποπληρώσει τη δόση για πάνω από 15 μέρες, θα βγαίνει αυτόματα από τη ρύθμιση των 100 δόσεων, ακόμα κι αν όλο το προηγούμενο διάστημα ήταν συνεπής.

Επομένως, όσοι βρίσκονται σε ρύθμιση θα πρέπει, είτε να εξοφλούν εφάπαξ αν έχουν τα χρήματα για τη νέα οφειλή, είτε να τη ρυθμίσουν και αυτή με τη ρύθμιση των 12 δόσεων, ώστε να πληρώνουν ένα ποσό κάθε μήνα για ένα χρόνο.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top