Θα...αρρωστήσουν και οι υγιείς με τα σχέδια τους:Δείτε τι σκέφτονται για τα ιατρικά μας έξοδα!

Κάρτες και … ακριβοί γιατροί θα βοηθούν για φοροαπαλλαγή!

Θα...αρρωστήσουν και οι υγιείς με τα σχέδια τους:Δείτε τι σκέφτονται για τα ιατρικά μας έξοδα!

Ακόμα και τις φοροαπαλλαγές από τις ιατρικές δαπάνες που κοστίζουν 1,5 δις στον προϋπολογισμό σκέφτεται να περιορίσει η κυβέρνηση στο πλαίσιο της φορολογικής μεταρρύθμισης. Το θέμα προβληματίζει και αναστατώνει τους φορολογούμενους που βλέπουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο το εισόδημα τους να εξανεμίζεται…

Οι ιατρικές δαπάνες κοστίζουν περισσότερο από όλες τις άλλες φοροαπαλλαγές, περίπου 85,2 εκατ. ευρώ. Το υπουργείο οικονομικών εξετάζει να αναγνωρίζονται από την εφορία μόνο τα ιατρικά έξοδα άνω των 100 ευρώ που έχουν γίνει με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα.

Μισθωτοί και συνταξιούχοι θα πληρώσουν τη "νύφη" !

Την ίδια ώρα, μισθωτοί και συνταξιούχοι με εισόδημα από 9.000 ευρώ ως 27.000 ευρώ αναμένεται να σηκώσουν το μεγάλο βάρος που φέρνει το νέο φορολογικό.

Ένας μισθωτός που για το 2015 δεν θα πληρώσει φόρο, για το 2016 θα κληθεί να δώσει στην εφορία 180 ευρώ. Συνταξιούχος με σύνταξη 10.000 ευρώ το χρόνο χωρίς παιδιά ή με ενήλικα παιδιά θα δει το λογαριασμό να αυξάνεται από τα 100 ευρώ στα 400 ευρώ. Μισθωτός με 20.000 ευρώ εισόδημα θα πληρώσει 336 ευρώ παραπάνω. Ενώ όσοι έχουν εισόδημα 30.000 ευρώ θα πληρώσουν 44 ευρώ λιγότερα.

Δείτε περισσότερα στο ΒΙΝΤΕΟ του STAR

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top