Σενάριο και για πληρωμή με τον μήνα στα τέλη κυκλοφορίας!

Ποιους αφορά και ποιο θα είναι το κόστος

Νέο σενάριο κυκλοφορεί και για τα τέλη κυκλοφορίας, με τα δεδομένα στη φορολόγηση συνολικά, ως γνωστόν, να αλλάζουν από ημέρα σε ημέρα, σε ένα μπαράζ αντιφατικών συχνά ανακοινώσεων, με αποτέλεσμα να μην γνωρίζει κανείς τι πραγματικά ισχύει!

Το νέο σενάριο πάντως αφορά τη δυνατότητα, με διάταξη που θα προωθήσει στη Βουλή το Υπουργείο Οικονομικών, ανάκτησης των πινακίδων κυκλοφορίας των Ι.Χ. αυτοκινήτων που είχαν κατατεθεί στην εφορία, για χρονικό διάστημα από ένα έως τρεις μήνες (π.χ. στις καλοκαιρινές διακοπές), με καταβολή των τελών κυκλοφορίας μόνο για το αντίστοιχο διάστημα.

Μέχρι τώρα, μπορεί όποιος έχει καταθέσει τις πινακίδες να τις πάρει πίσω, καταβάλλοντας τα αντίστοιχα δωδέκατα των ετήσιων τελών κυκλοφορίας, για τους μήνες που υπολείπονται.

Αν κατατεθεί τελική η νέα ρύθμιση, θα υπάρχει ανάλογη πρόβλεψη για τα αυτοκίνητα μεγάλου κυβισμού, για το οποία καταβάλλεται ετησίως και φόρος πολυτελούς διαβίωσης, ο οποίος θα μπορεί να καταβληθεί επίσης μόνο για ένα μήνα ή για ένα τρίμηνο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top