ΒΙΝΤΕΟ:Να πως θα μας τιμωρούν αν ψωνίζουμε,χωρίς να παίρνουμε αποδείξεις!

Δεί��ε το μέτρο που εξετάζει το ΥΠΟΙΚ

​Την συνυπευθυνότητα των καταναλωτών με πρόστιμο που θα φτάνει τα 100 ευρώ εξετάζει το υπουργείο Οικονομικ��ν στην περίπτωση που δεν τους κόψει απόδειξη ο καταστηματάρχης.

Aρκετοί καταστηματάρχες, οι οποίοι μίλησαν στο Star, παραδέχτηκαν πως τον τελευταίο καιρό μπαίνουν σε ένα ιδιόμορφο παζάρι με την πρόταση του πελάτη να μην του κόψουν απόδειξη και να γλιτώσουν το ΦΠΑ, γι’ αυτό και δεν λένε ΟΧΙ στην πρόταση,που σκέφτεται το υπουργείο Οικονομικών να πληρώνουν πρόστιμο..100 ευρώ και οι πελάτες στην περίπτωση,που δεν κοπεί απόδειξη και ουσιαστικά να μοιράζονται την χρηματική ποινή των 250 ευρώ!

Οι έλεγχοι που θα γίνονται από το ΣΔΟΕ θα είναι συνεχείς και το υπουργείο Οικονομικών εκτιμά ότι το μέτρο θα αποδώσει και γι’ αυτό το λόγο άλλωστε θα κάνει και την σχετική πρόταση στους δανειστές .

Το σίγουρο είναι πάντως ότι αρκετοί καταστηματάρχες δεν κόβουν αποδείξεις και άλλοι τόσοι πελάτες δεν τις παίρνουν για να γλιτώσουν και οι δύο το φόρο!!!

ΒΙΝΤΕΟ STAR

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top