Ρύθμιση-ανάσα από την Τράπεζα Πειραιώς με διαγραφή δανείων ή «πάγωμα» οφειλής

Για όσα νοικοκυριά υπάγονται στο νόμο για την ανθρωπιστική κρίση

Ρύθμιση-ανάσα από την Τράπεζα Πειραιώς με διαγραφή δανείων ή «πάγωμα» οφειλής
«Ρύθμιση-ανάσα» ανακοίνωσε η Τράπεζα Πειραιώς, με διαγραφή χρεών σε καταναλωτικά δάνεια και πιστωτικές κάρτες, αλλά και «πάγωμα» στεγαστικών δανείων με ταυτόχρονη διαγραφή τόκων!

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Τράπεζας Πειραιώς, οι ρυθμίσεις αφορούν όλους τους πελάτες της οι οποίοι πληρούν τα εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια για ένταξη στο νόμο για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης (Ν. 4320/2015).

Συγκεκριμένα η τράπεζα διαγράφει σε αυτή την περίπτωση το 100% των συνολικών οφειλών μέχρι 20.000 ευρώ, για όλα τα καταναλωτικά δάνεια και τις πιστωτικές κάρτες, ενώ παγώνει τα στεγαστικά δάνεια και διαγράφει τους τόκους.

Πρόκειτ��ι για την πρώτη περίπτωση μαζικής διαγραφής οφειλών από Τράπεζα λόγω της κρίσης. Σύμφωνα με την Τράπεζα Πειραιώς, «η παρέμβαση αυτή για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, αντανακλά τη γενικότερη κινητοποίηση της Τράπεζας για την κάλυψη των αναγκών της οικονομίας και της ελληνικής κοινωνίας, μέσα στις μεταβαλλόμενες συνθήκες της κρίσης, σηματοδοτώντας την προσπάθεια όλων μας για μια νέα αρχή».
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top