ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ: Εντός του Νοεμβρίου θα καταβληθεί η προκαταβολή του επιδόματος θέρμανσης

Πήραν το πράσινο φως 282.172 δικαιούχοι

​Το πράσινο φως για την είσπραξη του επιδόματος θέρμανσης πήρε το 92% των αιτήσεων που είχαν υποβληθεί μέχρι το βράδυ της Πέμπτης στο Taxisnet από τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων και έτσι μέσα στον Νοέμβριο οι συγκεκριμένοι δικαιούχοι θα δουν στους λογαριασμούς τους τις προκαταβολές του επιδόματος.

Σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία μέχρι το βράδυ της Πέμπτης το Taxisnet είχε δεχθεί 375.000 επισκέψεις φορολογουμένων και από αυτούς οι 306.089 έκαναν αίτηση για το επίδομα θέρμανσης και για την προκαταβολή του 25%.

Από τις αιτήσεις αυτές απορρίφθηκε το 8%, ενώ 282.172 φορολογούμενοι πήραν έγκριση για το επίδομα θέρμανσης και την προκαταβολή. Μάλιστα προβλέπεται ότι θα δουν τα χρήματα στο λογαριασμό τους το αργότερο μέχρις τις 20 Νοεμβρίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το επίδομα θα μπει στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων, χωρίς να προσκομίσουν οποιοδήποτε δικαιολογητικό, ενώ όσοι αγοράσουν πάνω από μία φορά πετρέλαιο δεν θα χρειαστεί να υποβάλουν ξανά αίτηση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top