Θεϊκό: Η φωτογραφία από τη γαλλογερμανική συνάντηση που κάνει το γύρο του κόσμου

Από τι εντυπωσιάστηκε ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε

Θεϊκό: Η φωτογραφία από τη γαλλογερμανική συνάντηση που κάνει το γύρο του κόσμου
Με τις δύο χώρες να καταλήγουν στην κατάθεση κοινών προτάσεων μέχρι την 1η Δεκεμβρίου για τόνωση των επενδύσεων και της ανάπτυξης ώστε να αναζωογονηθεί η οικονομία της ευρωζώνης κατέληξε η χθεσινή γαλλογερμανική συνάντηση στο Βερολίνο, στην οποία συμμετείχαν ο Γάλλος υπουργός Οικονομίας Εμμανουέλ Μακρόν και ο υπουργός Οικονομικών Μισέλ Σαπέν, με τους γερμανούς ομολόγους του Ζίγκμαρ Γκάμπριελ και Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν ότι Ευρώπη υπό… κηδεμονία δεν υπάρχει, με τον Βόλφγκανκ Σόιμπλε να τονίζει ότι «δεν επιτρέπεται να λέει ο ένας στον άλλον τι να κάνει, αυτό δεν λειτούργησε ποτέ». Από την πλευρά του, ο Σαπέν σημείωσε ότι «ακόμη και αν οι δύο χώρες αποκλίνουν μεταξύ τους οικονομικά, χωρίς τον άξονα Βερολίνο-Παρίσι, η Ευρώπη δεν λειτουργεί».
21germanyfran1-thumb-large.jpg
Ωστόσο, το στιγμιότυπο από τη χθεσινή συνάντηση που κάνει το γύρο του κόσμου είναι ο θαυμασμός του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε για τις ιδιαίτερες ενδυματολογικές προτιμήσεις του Σαπέν! Όπως μπορείτε να δείτε στη φωτογραφία, ο Γάλλος ΥΠΟΙΚ επιδεικνύει με καμάρι τις ροζ κάλτσες του στον Σόιμπλε, ο οποίος έχει μείνει με το στόμα ανοικτό.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top