Το γκολφ ως εναλλακτική μορφή τουρισμού

Μπορεί να συμβάλει στην επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου

Το γκολφ αποτ��λεί μία από τις σημαντικότερες εναλλακτικές μορφές ποιοτικού τουρισμού και μπορεί να συμβάλει στην επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου και στην ουσιαστική αύξηση των ανθρώπων που επισκέπτονται κάθε χρόνο τη χώρα μας.

«Πιστεύουμε ότι πρέπει το γκολφ, σαν υποδομή τουριστική, αλλά και σαν σπορ να έχει καλύτερη τύχη απ' ότι έχει τώρα στον ελληνικό χώρο. Η Aegean συνέβαλε από τη αρχή δίνοντας πολύ χαμηλές τιμές σε πακέτα τουριστών γκολφ. Ο γκολφέρ τουρίστας ξοδεύει σε μία μέρα όσα ξοδεύει ο κοινός τουρίστας σε μία βδομάδα.» σημείωσε ο Θεόδωρος Βασιλάκης, πρόεδρος της Aegean Airlines.

Του λόγου το αληθές απέδειξαν οι γκόλφερς που ταξίδεψαν μέχρι τη Μεσσηνία για να διεκδικήσουν τα έπαθλα στο 9ο διεθνές τουρνουά Pro - Am.

«Το γκολφ έχ��ι στρατηγική, έχει τεχνική, πάρα πολλή, συγκέντρωση, είναι ένα τέλειο άθλημα.» είπε ο Τάκης Γκιώνιας, πρώην ποδοσφαιριστής και επαγγελματίας παίκτης του γκολφ.

Νικητής στην κατηγορία των επαγγελματιών ήταν ο Ιταλός Νικολό Γκαγκέρο, ενώ στην τελετή βράβευσης παραβρέθηκε μεταξύ άλλων, και μίλησε, η υπουργός τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη.

«Στο υπουργείο τουρισμού αγωνιζόμαστε για να διασφαλίσουμε τις κατάλληλες συνθήκες για την ανάπτυξη του τουρισμού με βιώσιμο τρόπο.» τόνισε η υπουργός Πολιτισμού, κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top