Σας ενδιαφέρει: Πότε και πως θα δοθεί η εκλογική αποζημίωση

Έχουν προπληρωθεί όσοι μετακινήθηκαν εκτός νομού

Σας ενδιαφέρει: Πότε και πως θα δοθεί η εκλογική αποζημίωση
Με τον κωδικό τους (κλειδάριθμο) στο Taxisnet και το IBAN του τραπεζικού τους λογαριασμού θα λάβουν τις αποζημιώσεις περίπου 50.000 έφοροι, δικαστικοί αντιπρόσωποι και γραμματείς εφορευτικών επιτροπών.

Η καταβολή θα γίνει την επόμενη Δευτέρα, 26 Μαΐου και αφορά ΜΟΝΟ όσους δεν μετακινήθηκαν εκτός νομού για τις εκλογές, καθώς περίπου 10.000 έφοροι και δικαστικοί αντιπρόσωποι που κινήθηκαν εκτός νομού για τις εκλογές έχουν προπληρωθεί τα οδοιπορικά και την εκλογική αποζημίωση.

Πως γίνεται η διαδικασία:

• Ο δικαστικός αντιπρόσωπος συμπληρώνει δύο φόρμες στις οποίες εγγράφει τα στοιχεία του και τα στοιχεία των γραμματέων του. Αφού τις υπογράψει, παραδίδει (όσοι δεν το έκαναν χθες, το κάνουν σήμερα) στο Πρωτοδικείο και κρατά τη δεύτερη, η οποία είναι σφραγισμένη από τη δικαστική αρχή.
• Στη συνέχεια, οι δικαστικοί αντιπρόσωποι συμπληρώνουν στο αρχείο Excel του Παραρτήματος Ι τα ίδια στοιχεία και το αποστέλλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση ekloges@gsis.gr.
• Ακολουθεί διασταύρωση των στοιχείων από τη ΓΓΠΣ.
• Οι έφοροι δικαστικοί αντιπρόσωποι και γραμματείς θα μπαίνουν από 26η Μαΐου στη σελίδα της ΓΓΠΣ με τους προσωπικούς τους κωδικούς στο Taxisnet (κλειδάριθμους), θα συμπληρώνουν το ΙΒΑΝ του λογαριασμού τους και θα υποβάλουν την αίτηση.

Η καταβολή των αποζημιώσεων θα γίνει εντός 3 ημερών.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top