Λεφτά υπάρχουν: Έδωσαν 6.960 ευρώ για να ταΐσουν Ευρωπαίους βουλευτές στην ελληνική Βουλή!

Διαβάστε αναλυτικά τα στοιχεία για την δαπάνη και καλή χώνεψη!

Λεφτά υπάρχουν: Έδωσαν 6.960 ευρώ για να ταΐσουν Ευρωπαίους βουλευτές στην ελληνική Βουλή!

Λεφτά υπάρχουν για … τραπεζώματα!!!! Την ώρα που ο μέσος Έλληνας μετράει ένα ένα τα ευρώ προκειμένου να μπορεί να έχει καθημερινά στο τραπέζι του ένα πιάτο φαγητό, η Ελληνική βουλή επιβαρύνει τον κρατικό προϋπολογισμό με περίπου 7000 ευρώ για ένα μόνο …. γεύμα!

Πιο συγκεκριμένα, ο ελληνικός λαός πλήρωσε το ποσό των 6.960 ευρώ προκειμένου να ταΐσει 140 στόματα Ευρωπαίων βουλευτών, οι οποίοι συμμετείχαν στη διάσκεψη που είχαν οι πρόεδροι των επιτροπών για τις ευρωπαϊκές υποθέσεις της ελληνικής προεδρίας.

Με λίγα λόγια, διατέθηκαν 44 ευρώ (με τόσα παίρνεις 44 πακέτα μακαρόνια) για να γεμίσει το στομαχάκι του κάθε καλεσμένου!

Το ενδιαφέρον επίσης είναι πως το τσιμπούσι έγινε…. μέσα στην Βουλή και συγκεκριμένα στην αίθουσα "Ελευθέριος Βενιζέλος" με την φροντίδα του ιδιοκτήτη που εκμεταλλεύεται το καφενείο και το εστιατόριο της Βουλής!!!!

Θα μπορούσαν να δώσουν στους Ευρωπαίους να καταλάβουν τι σημαίνει Ελλάδα, προσφέροντας τους από δύο special σουβλάκια στον καθένα και μερικά ποτήρια ρετσίνας! Έτσι και θα γλιτώναμε μερικές χιλιάδες ευρώ και θα ενισχύαμε και τα ταμεία μικρομεσαίων επιχειρηματιών που είναι σε απόγνωση!

Διαβάστε αναλυτικά τα στοιχεία για την δαπάνη έτσι όπως αναρτήθηκε στην Κοινοβουλευτική Διαφάνεια.
adeia-adonopoulos.jpg

Άντε και Καλή μας χώνεψη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top