Στην Αθήνα ο γγ του ΟΟΣΑ Α.Γκουρία για να παρουσιάσει ειδική μελέτη για την χώρα μας!

Διαδοχικές συναντήσεις με κυβερνητικά στελέχη

​Στην Αθήνα αναμένεται ο Γενικός Γραμματέας του Οργανισμού για την Οικονομική Συνεργασία και την Ανάπτυξη (ΟΟΣΑ) Ανχελ Γκουρία για να παρουσιάσει μελέτη του ΟΟΣΑ για την Ελλάδα.

Ο κ.Γκουρία θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα και τον υπουργό Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη, με τον οποίο διατηρεί στενή συνεργασία για το φλέγον ζήτημα της άρσης των εμποδίων για την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας.

Το μεσημέρι οι κ.κ. Χατζηδάκης και Γκουρία θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου για την έρευνα του ΟΟΣΑ σχετικά με την πολιτική ανταγωνισμού και την άρση των εμποδίων εισόδου στην αγορά στην Ελλάδα.

Θα ακολουθήσει εκδήλωση στην Τράπεζας της Ελλάδος όπου θα παρουσιαστεί μελέτη του ΟΟΣΑ για την Ελλάδα.

Το απόγευμα ο κ. Γκουρία θα είναι ο κεντρικός ομιλητής σε εκδήλωση του Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής με θέμα «Μεταρρυθμίσεις για το μέλλον: Οικοδομώντας μια πιο ισχυρή και δίκαιη ελληνική οικονομία», όπου θα απευθύνει χαιρετισμό ο κ. Χατζηδάκης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top