Σας έλειψε; Επισ��ρέφει στην Ελλάδα ο Φούχτελ!

Τι θα κάνει σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ο εντεταλμένος της Μέρκελ;

Σας έλειψε; Επιστρέφει στην Ελλάδα ο Φούχτελ!

Ακόμα μία φορά θα βρεθεί στην Ελλάδα ο εντεταλμένος της Άνγκελα Μέρκελ και υφυπουργός Εργασίας της, Χανς Γιόακιμ Φούχτελ!

Ο κ. Φούχτελ θα βρίσκεται στην χώρα μας από σήμερα έως και την Δευτέρα, στα πλαίσια της προετοιμασίας για την τέταρτη Ελληνογερμανική Συνέλευση, η οποία θα διεξαχθεί στο διάστημα από 22 έως 23 Οκτωβρίου 2013 στη Νυρεμβέργη.

Σήμερα, ο κ. Φούχτελ θα έχει συναντήσεις στην Θεσσαλονίκη με τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα και το δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, ενώ θα παραδώσει τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα στο Εθελοντικό Σώμα Ελλήνων Πυροσβεστών Αναδασωτών (ΕΣΕΠΑ).

Τη Δευτέρα, ο κ. Φούχτελ θα συναντηθεί στην Αθήνα με τον υπουργό Εσωτερικών, Γιάννη Μιχελάκη, ο οποίος είναι ο συντονιστής της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης από την Ελληνική πλευρά.

Παράλληλα, στο πρόγραμμά του έχει συναντήσεις με τον Γενικό Γραμματέα παρά τω Πρωθυπουργώ, Δημήτριο Βαρτζόπουλο, καθώς και με τους εκπροσώπους των γερμανικών πολιτικών ιδρυμάτων στην Αθήνα, ενώ προβλέπεται να υπάρξει μια συνάντηση με τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ, Κώστα Ασκούνη.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top