Η εφορία μπαίνει και στο κρεβάτι σου: Προσοχή, γιατί το κέρατο μπορεί να το πληρώσεις ακριβά!

«Να είστε προσεκτικοί όταν χωρίζετε» λέει ο γγ Εσόδων Χ.Θεοχάρης

Η εφορία μπαίνει και στο κρεβάτι σου: Προσοχή, γιατί το κέρατο μπορεί να το πληρώσεις ακριβά!

​Έχεις εξωσυζυγική σχέση και είσαι στο τσακ να βάλεις τέλος στο γάμο σου;;; Σου τα έχει «κάνει τσουρέκια» και σκέφτεσαι το διαζύγιο;; Δεν αντέχεις την πεθερά σου και σου χει ��ίνει έμμονη ιδέα η «λύση» του γάμου σου;;

«Σκέψου καλά, πιο καθαρά τι πας να κάνεις…» όπως λέει και το λαϊκό άσμα της Καίτης Γαρμπή, αλλά και ο γενικός γραμματέας Εσόδων Χάρης Θεοχάρης!!!!

Ο κ.Θεοχάρης εκτός από ειδικός στον προγραμματισμό και την ανάλυση των προϋπολογισμών γίνεται για το καλό (λέμε τώρα) των φορολογουμένων και…. δικηγόρος!!!!!!!

«Να είστε προσεκτικοί όταν χωρίζετε», είναι η συμβουλή του γενικού γραμματέα Εσόδων Χάρη Θεοχάρη στους συζύγους που χωρίζουν.

Όπως αποκαλύπτει το Βήμα ο κ. Θεοχάρης ευελπιστεί να βγάλει λεφτά από τα διαζύγια και κυρίως από τις... απατημένες συζύγους που επιζητούν εκδίκηση!!!

Πριν λίγες ημέρες μάλιστα, τον επισκέφθηκε σύζυγος πρώην στρατιωτικού, η οποία με χαρτί και καλαμάρι έβγαλε τα κινητά και ακίνητα του κυρίου που την έκανε «τάρανδο» στην φόρα!!!! Η απατημένη σύζυγος υπέδειξε στον κ.Θεοχάρη τις τράπεζες και τις εταιρείες στις οποίες υποτίθεται ότι έχει τα λεφτά του ο στρατιωτικός.

Πρόσφατα ακόμη μία εν διαστάσει σύζυγος, συμβολαιογράφου αυτή τη φορά, αποκάλυψε με τη σειρά της χρήματα που είχε σε... offshore ο πρώην σύζυγός της.

Επειδή όμως ο κ.Θεοχάρης στην πραγματικότητα δεν είναι δικηγόρος, αλλά είναι υπεύθυνος για τα δημόσια έσοδα …. είναι λογικό να τρίβει τα χέρια του με τις αποκαλύψεις των απατημένων συζύγων!

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top