ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΕΞΕΛΙΞΗ: Γλιτώνουν την απόλυση οι τρίτεκνοι αλλά….

Συνάντηση Μητσοτάκη με τρίτεκνους

​Θετικά αποτελέσματα είχε η συνάντηση του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης με αντιπροσωπεία των τριτέκνων το απόγευμα της Πέμπτης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης καθησύχασε τους τρίτεκνους, διαβεβαιώνοντας τους πως όσοι δημόσιοι υπάλληλοι έχουν τρία παιδιά μπορεί μεν να μετακινούνται λόγω κινητικότητας αλλά το σημαντικό είναι πως γλιτώνουν την απόλυση βάσει όμως εισοδηματικών κριτηρίων!

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με εγκύκλιο του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης, οι δημόσιοι υπάλληλοι με τρία παιδιά και εισόδημα έως και 45.000 ευρώ εξαιρούνται της μοριοδότησης. Αυτό σημαίνει πως μπαίνουν σε καθεστώς κινητικότητας-διαθεσιμότητας αλλά θα μετακινηθούν κατά προτεραιότητα σε άλλη υπηρεσία που δεν αποκλείεται να είναι εντός της περιοχής που διαμένουν.

Τι γίνεται με τους «ευκατάστατους» τρίτεκνους;

Όσοι τρίτεκνοι όμως έχουν εισόδημα άνω των 45000 ευρώ, δεν σημαίνει πως αυτόματα απολύονται, ειδικά αν συγκεντρώνουν τα μόρια που απαιτούνται! Το σίγουρο είναι πως οι δημόσιοι υπάλληλοι με τρία παιδιά και πολλά ….λεφτά δεν θα ενταχθούν σε αυτήν την ρύθμιση!!!

Βίντεο star

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top