Δεν θα έχουν πλέον το νόμο με το μέρος τους όσοι έχουν.. νταραβέρια με φακελάκια!

Ο υπουργός Δικαιοσύνης βάζει τέλος στο "πάρτι" διαφθοράς

​Σε κατάθλιψη θα πέσουν όσοι είχαν «αγιοποιήσει» το φακελάκι και τα άρπαζαν με κάθε ευκαιρία από τους πολίτες, καθώς παρελθόν θα αποτελέσει σύντομα η διάταξη διάταξη-ντροπής παλιότερου Νομοσχέδιου του υπουργείου Δικαιοσύνης, επί θητείας Αντώνη Ρουπακιώτη!

Η απίστευτη και όμως πραγματική αυτή διάταξη, είχε αφήσει ορθάνοιχτο παράθυρο στο φακελάκι καθώς όριζε πως «δεν συνιστά δωροδοκία ….η απλή υλική παροχή προς έκφραση ευγνωμοσύνης» !!!

Φαίνεται πως κάποιοι στην κυβέρνηση, διάβασαν και σκέ��τηκαν πιο προσεκτικά την συγκεκριμένη διάταξη που πέρασε… νύχτα από τη Βουλή, για αυτό και σύντομα το «φακελάκι» θα είναι νόμιμο μόνο όταν πρόκειται να χρησιμοποιηθεί για να βάλουμε μέσα σε αυτό..... προσκλητήρια, γράμματα και επιστολές !!!! Καμιά δωροδοκία δεν θα έχει με απλά λόγια τις ευλογίες του νόμου....!!!

Υπενθυμίζουμε ότι με τη συγκεκριμένη διάταξη είχε διαφωνήσει και ο ��ρώην υφυπουργός Δικαιοσύνης, κ. Κώστας Καραγκούνης, όπως και άλλα στελέχη του υπουργείου. Ο τότε υπουργός Δικαιοσύνης όμως κ. Ρουπακιώτης ουδέποτε προχώρησε στην αντικατάστασή της. Πλέον ο νέος υπουργός κ. Χ.Αθανασίου κάνει το αυτονόητο καθώς εισηγείται την απαλοιφή της…με ότι αυτό συνεπάγεται για όσους έχουν πάρε δώσε με φακελάκια!!!

Με την ίδια τροπολογία, που κατέθεσε στη Βουλή ο υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου, παραγράφεται, όπως αναφέραμε και νωρίτερα στο star.gr, το αξιόποινο και παύει η δίωξη για εγκλήματα με μικρή κοινωνική απαξία που έχουν πραγματοποιηθεί έως τις 31 Αυγ��ύστου 2013.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top