Καλεί για έλεγχο 150.000 φορολογούμενους η εφορία

«Πάγωσαν» μέχρι νεοτέρας οι διαδικασίες εκκαθάρισης

Για έλεγχο άλλους 150.000 φορολογούμενους καλεί η εφορία.
Οι φορολογούμενοι θα κληθούν τις επόμενες ημέρες να προσκομίσουν ή να αποστείλουν ταχυδρομικά στις αρμόδιες εφορίες τα δικαιολογητικά των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος, τις οποίες υπέβαλαν ηλεκτρονικά, ώστε να γίνει έλεγχος στα στοιχεία που δήλωσαν.
Με τη νέα «φουρνιά» των φορολογουμένων που καλούνται να προσκομίσουν τα δικαιολογητικά, ο συνολικός αριθμός που μπήκε φέτος σ' αυτή την περιπέτεια (ήδη 150.000 εκλήθησαν στις εφορίες για έλεγχο αμέσως μόλις απέστειλαν ηλεκτρονικά τις δηλώσεις τους στο TAXISnet), θα ξεπεράσει τις 300.000.
Ο αριθμός αυτός αποτελεί μέρος από συνολικά 500.000 υπόχρεους για τους οποίους οι διαδικασίες εκκαθάρισης των φορολογικών δηλώσεων «πάγωσαν» από τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων του υπουργείου Οικονομικών, λόγω π��οβλημάτων τα οποία εντοπίστηκαν κατά τις αυτόματες διασταυρώσεις στοιχείων που διενεργήθηκαν κατά την υποβολή τους.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top