Ετοιμαστείτε το 2014 θα πάμε όλοι οι Έλληνες στην …..Χατζηβασιλείου !!!!

Νέες δηλώσεις Σόιμπλε για το νέο πακέτο στην Ελλάδα

Ετοιμαστείτε το 2014 θα πάμε όλοι οι Έλληνες στην …..Χατζηβασιλείου !!!!

"​Πρωταγωνιστικό ρόλο" στις προεκλογικές συνεντεύξεις του Β. Σόιμπλε εξακολουθεί να έχει η Ελλάδα! Ο Γερμανός Υπουργός οικονομικών, μιλώντας αυτή τη φορά στην Westfallen Blatt, επανέλαβε για ακόμη μια φορά πως η συζήτηση για το νέο..... πακέτο βοήθειας στην Ελλάδα θα γίνει το 2014!!!

sss.jpg

«Δεν είναι ο κατάλληλος χρόνος να αποφασίσουμε για το είδος και το εύρος ενός ενδεχόμενου νέου πακέτου βοήθειας (ενν. για την Ελλάδα), θα το συζητήσουμε του χρόνου», είπε χαρακτηριστικά ο Σόιμπλε, τονίζοντας για ακόμη μια φορά πως δεν πρόκειται να υπάρξει κούρεμα του ελληνικού χρέους.

«Το αποφάσισαν πανηγυρικά οι αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων της ευρωζώνης, θα πρέπει να σταματήσουμε να παριστάνουμε συνεχώς ότι δεν ισχύει» τόνισε ο Σόιμπλε, χαρακτηρίζοντας «συκοφαντικούς ισχυρισμούς» τις δηλώσεις του πρώην Καγκελάριου Γκέρχαρντ Σρέντερ πως η Γερμανική κυβέρνηση προετοιμάζει ένα «μεγάλο ψέμα» σε σχέση με την ευρωδιάσωση, το οποίο θα φανεί μετά τις εκλογές.

Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών πρόσθεσε επίσης πως «η συζήτηση για ένα νέο «κούρεμα» είναι εξαιρετικά επικίνδυνη και τόνισε ότι δεν πρέπει να ξαναρχίσει ο διάλογος, διότι ελλοχεύει ο κίνδυνος να επιστρέψει η αβεβαιότητα στις χρηματαγορές».

Προετοιμαστείτε ψυχολογικά λοιπόν για το νέο ΠΑΚΕΤΟ που έρχεται …. Όσο για το ποιος θα είναι ο τελικός «αποστολέας» και ποιο θα είναι το ακριβές περιεχόμενο του….;;; Αυτό θα μας το αποκαλύψουν εν καιρώ ….

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top