Δ. Κουτσούμπας: Δεν πρέπει να υπάρξει καμία κατάσχεση σε πρώτη ή δεύτερη κατοικία

Έξαλλος ο γγ του ΚΚΕ με αφορμή ένα δημοσίευμα

Δ. Κουτσούμπας: Δεν πρέπει να υπάρξει καμία κατάσχεση σε πρώτη ή δεύτερη κατοικία

​«Δεν πρέπει να γίνει καμία κατάσχεση,κανένας πλειστηριασμός σε πρώτη ή δεύτερη κατοικία ιδιαίτερα σε μακροχρόνια άνεργους», τόνισε ο Δημήτρης Κουτσούμπας, με αφορμή το δημοσίευμα του Ριζοσπάστη για τον μακροχρόνια άνεργο μεταλλεργάτη και πατέρα δύο ανήλικων παιδιών, που κινδυνεύει να χάσει το σπίτι γιατί οφείλει στην εφορία 1.677,95 ευρώ που με τις προσαυξήσεις έφτασε τα 2.173,81 ευρώ!

«Καταδικάζουμε οποιαδήποτε ενέργεια, όπως αυτή που προβάλει σήμερα το πρωτοσέλιδο του ‘Ριζοσπάστη’. Κάποια μικροποσά δηλαδή τα οποία τα τελευταία χρόνια, λόγω της ανεργίας που είχε ο συγκεκριμένος, δεν μπορούσε να τα αποπληρώσει και συσσωρεύτηκαν με αποτέλεσμα αυτή την εξέλιξη», σημείωσε ο γγ. του ΚΚΕ κ. Κουτσούμπας.

Υπενθύμισε ακόμη ότι το ΚΚΕ είχε καταθέσει σχετική πρόταση νόμου στη Βουλή, την οποία όμως, όπως είπε, τα άλλα κόμματα δεν ψήφισαν.

«Θα πρέπει εδώ και τώρα να μην υπάρξει καμία κατάσχεση, ν�� ανακληθεί αυτή η απόφαση. Τα εργατικά σωματεία πρέπει να σημάνουν συναγερμό. Κανείς μόνος του στην κρίση», πρόσθεσε.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top