Από ώρα σε ώρα οι ανακοινώσεις για τον ανασχηματισμό - "Κλειδώνουν" τα ονόματα

Μάθετε όλες τις πληροφορίες για τα νέα πρόσωπα - Συνεχής ενημέρωση από το star.gr

Από ώρα σε ώρα οι ανακοινώσεις για τον ανασχηματισμό - "Κλειδώνουν" τα ονόματα

Πρώτη ανάρτηση: 24/06/2013 15:51

Στο Μέγαρο Μαξίμου έφτασε λίγο μετά τις 18:30 ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ε. Βενιζέλος, ο οποίος όπως σας είχαμε πει νωρίτερα, έχει προγραμματισμένο ραντεβού με τον πρωθυπουργό, Α. Σαμαρά, προκειμένου να καταλήξουν στα ονόματα της νέας κυβέρνησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην συνάντηση θα υπάρξει και η επικαιροποίηση της νέας προγραμματικής συμφωνίας, για την οποία άλλωστε οι δύο αρχηγοί ήταν σε επικοινωνία όλο το Σαββατοκύριακο, ενώ μετά την συνάντηση θα γίνουν δηλώσεις και από τις δύο πλευρές, αλλά όχι από κοινού.

Η ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Όπως σας είχαμε πει τα ονόματα που ακούγονται για την νέα κυβέρνηση είναι αυτά του Πάρι Κουκουλόπουλου, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, Φώφης Γεννηματά, Γιάννη Μανιάτη, ενώ ο Φίλιππος Σαχινίδης είναι με το ένα πόδι στο οικονομικό επιτελείο, αν και ο ίδιος προβάλλει αντιρρήσεις.

Στη Συγγρού τώρα… κάποιοι μένουν, κάποιοι φεύγουν και κάποιοι έρχονται δυναμικά…. Ένας από αυτούς που ανήκουν στην τελευταία κατηγορία είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης που θα αναλάβει μάλλον το Υπουργείο Υγείας στη θέση του Ανδρέα Λυκουρέντζου.

Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος θα αφήσει σύμφωνα με πληροφορίες το Υπουργείο Εξωτερικών και θα κατευθυνθεί προς το Πεντάγωνο, η Όλγα Κεφαλογιάννη παραμένει στη θέση της ενώ ο Άδωνις Γεωργιάδης επανέρχεται ως υπουργός αλλά με άλλο κόμμα, της Νέας Δημοκρατίας αυτήν τη φορά, το ίδιο και ο Μάκης Βορίδης.

Την ίδια ώρα, τα πράγματα τους φαίνεται ότι μαζεύουν οι κύριοι Θόδωρος Καράογλου και Ευριπίδης Στυλιανίδης, ενώ σταθεροί στα πόστα τους παραμένουν οι κύριοι Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος και Κωστής Χατζηδάκης. Αναβαθμίζεται ο Σταύρος Καλαφάτης, άγνωστη η τύχη του Νότη Μηταράκη. Παράλληλα, φεύγουν - κατά τα φαινόμενα - οι κ.κ. Μουσουρούλης και Χαρακόπουλος. Ορισμένοι υποστηρίζουν πως θα αναβαθμιστεί ο Μ. Βολουδάκης και πιθανώς ο Μ. Παπαγεωργίου.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top