Ανεργία και ΦΠΑ στην εστίαση περιελάμβανε το γεύμα στο Μαξίμου προς τιμήν του Ντάισεμπλουμ!

Βενιζέλος:Φιλική και ενδιαφέρουσα η συνάντηση

Ανεργία και ΦΠΑ στην εστίαση περιελάμβανε το γεύμα στο Μαξίμου προς τιμήν του Ντάισεμπλουμ!

«Φιλική και ενδιαφέρουσα» χαρακτήρισε τη συνάντηση που είχε στο Μέγαρο Μαξίμου με τον πρόεδρο του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, κ. Ευάγγελος Βενιζέλος.

Ο κ. Βενιζέλος, μετά από αποδοχή της πρόσκλησης του πρωθυπουργού, συμμετείχε στο γεύμα εργασίας με τον Ολλανδό υπουργό Οικονομικών και επικεφαλής του Eurogroup, όπως και ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας.

Εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, ο κ. Βενιζέλος αποκάλυψε πως πέρα από τα γενικότερα ευρωπαϊκά θέματα, στο γεύμα εργασίας συζήτησαν και για τα επείγοντα θέματα ελληνικού ενδιαφέροντος, όπως τα προγράμματα για την ανεργία, για τα οποία η ελληνική κυβέρνηση έχει ζητήσει τη βοήθεια της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Επίσης ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι στο επίκεντρο της κουβέντας με τον κ. Ντάισελμπλουμ τέθηκε το θέμα του ΦΠΑ στην εστίαση καθώς, σύμφωνα με τον κ. Βενιζέλο, έχει γίνει πλέον αντιληπτό ότι «οι κοινωνίες έχουν φτάσει στα όριά τους». �� πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ χαρακτήρισε «προσωρινά μέτρα που πρέπει να αντικατασταθούν» το ΦΠΑ 23% στην εστίαση και το χαράτσι που επιβάλλεται με τους λογαριασμούς της ΔΕΗ.

Βίντεο mega

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top