Δες με ένα ΚΛΙΚ το μέλλον σου!

Τι επιβάλλει ο Άρειος Πάγος για όσους χρωστούν πολλά στο Δημόσιο

Δες με ένα ΚΛΙΚ το μέλλον σου!

Δεν θα γλιτώνουν το αυτόφωρο όσοι έχουν χρέη στο Δημόσιο: άνω των 150.000 ή 75.000 ευρώ ετησίως, τονίζει εκ νέου το υπουργείο Οικονομικών και συγκεκριμένα ο υφυπουργός Γιώργος Μαυραγάνης, που διαβίβασε στη Βουλή την σχετική εγκύκλιο του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου!

Ο κ.Μαυραγάνης απαντώντας σε ερώτηση του βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Βασίλη Καπερνάρου, για το ενδεχόμενο δημιουργίας χώρων κράτησης ειδικά για οφειλέτες, επισημαίνει ότι υπάρχει ανάγκη ιεράρχησης και ταξινόμησης των χρεών, τονίζοντας πως σύμφωνα με την άποψη του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, η εφαρμογή της αυτόφωρης διαδικασίας είναι απολύτως επιβεβλημένη στις παραπάνω περιπτώσεις.

Θα μπαίνουν σε…. στρατόπεδο όσοι χρωστούν στο Δημόσιο;;;;

Ο βουλευτής είχε απευθύνει την ερώτηση του και στο υπουργείο Δικαιοσύνης και είχε απαντήσει εγγράφως ο αρμόδιος υπουργός Αντώνης Ρουπακιώτης διαβιβάζοντας πρακτικά από παλαιότερη συζήτηση στην Ολομέλεια, κατά την οποία ο υφυπουργός Δικαιοσύνης, Κώστας Καραγκούνης είχε ενημερώσει ότι πρόθεση του υπουργείου είναι ο διαχωρισμός των κρατουμένων ήπιας εγκληματικότητας από τους κρατούμενους για βαριά εγκλήματα και γι΄ αυτό αναζητούνται χώροι.

Ανάμεσα στις λύσεις που εξετάζει το υπουργείο, σύμφωνα με την απάντηση του κ. Καραγκούνη, είναι και η δημιουργία δομών μέσα στα αγροτικά καταστήματα κράτησης για κρατούμενους ήπιας εγκληματικότητας ή κρατούμενους με ποινές έως δύο έτη και γι' αυτούς που έχουν διαπράξει οικονομικά αδικήματα.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top