Διαψεύσεις για φορολογικό νόμο και φόρο στα αγροτεμάχια

Από το ΥΠΟΙΚ και τον αναπληρωτή υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης

Διαψεύδουν οι αρμόδιες κυβερνητικές πηγές όσα είδαν το φως της δημοσιότητας σήμερα σχετικά με τον φορολογικό νόμο και τη φορολόγηση αγροτεμαχίων.

Από το Υπουργείο Οικονομικών εκδόθηκε συγκεκριμένα η λακωνική ανακοίνωση που αναφέρει ότι «τα σημερινά δημοσιεύματα που αναφέρονται στο νέο φορολογικό νόμο είναι παντελώς αναληθή».

Σε διάψευση σχετικά με τις αναφορές περί φορολόγησης στα αγροτεμάχια προχώρησε και ο αναπλ��ρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος.

«Είμαι ο τελευταίος που θα επιθυμούσε τη φορολόγηση των αγροτεμαχίων» δήλωσε ο κ. Χαρακόπουλος, κατά τη διάρκεια των εγκαινίων του 4ου Agro Quality Festival.

Ο κ. Χαρακόπουλος πρόσθεσε: «Και επειδή δεν υπάρχουν προειλημμένες αποφάσεις της κυβέρνησης, θα ήθελα να καλέσω να είναι πιο προσεκτικοί όσοι μιλούν αβασάνιστα ή διαρρέουν πληροφορίες -εντός ή εκτός εισαγωγικών- για τη φορολόγηση των αγροτεμαχίων, ενσπείροντας αναστάτωση στους αγρότες που μοχθούν για τον επιούσιο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top