Να την πάρεις στο γάμο σου να σου πει και του χρόνου! Δείτε τι είπε πάλι η Μέρκελ!

Ευρωπαϊκή κρίση, Ελλάδα και ευρώ στο επίκεντρο

 Να την πάρεις στο γάμο σου να σου πει και του χρόνου! Δείτε τι είπε πάλι η Μέρκελ!

​Αυτή η γυναίκα ξέρει πάντα να μας προσγειώνει απότομα και συχνά να μας απογοητεύει. Ο λόγος για την κυρία Μέρκελ η οποία μιλώντας σε μαθητές στο γυμνάσιο Γιόχαν Γκόντφριντ Χέντερ του Βερολίνου, εξέφρασε την πεποίθηση πως η ευρωπαϊκή κρίση θα συνεχιστεί όχι για μέρες αλλά για χρόνια!!!

Με αφορμή την Ημέρα της Ευρώπης, η Καγκελάριος της Γερμανίας υπεραμύνθηκε των μέτρων λιτότητας, τονίζοντας πως τα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν πρέπει να δαπανούν περισσότερα από όσα κερδίζουν και προειδοποιώντας ότι ακόμα και η ��ερμανία δεν διαθέτει απεριόριστα μέσα προκειμένου να βοηθήσει τους εταίρους της.

Αναφερόμενη στο ευρώ, η κα Μέρκελ τόνισε ότι το κοινό νόμισμα είναι αναντικατάστατο για την Γερμανία, επισημαίνοντας δε πως τυχόν διάλυση της νομισματικής ένωσης θα είχε μεγάλο πολιτικό κόστος.

Η σκληροπυρηνική πολιτικός της Γερμανίας δε θα μπορούσε να μην μιλήσει και για τη χώρα μας! Μεταξύ άλλων, η κα Μέρκελ εκτίμησε πως η Ελλάδα και άλλα μέλη της ευρωζώνης θα παραμείνουν στην ΟΝΕ, σημειώνοντας δε πως η Αθήνα έχει ήδη πετύχει πολλά προκειμένου να υλοποιήσει τους στόχους που έχουν συμφωνηθεί με την τρόικα.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top