Να την πάρεις στο γάμο σου να σου πει και του χρόνου! Δείτε τι είπε πάλι η Μέρκελ!

Ευρωπαϊκή κρίση, Ελλάδα και ευρώ στο επίκεντρο

​Αυτή η γυναίκα ξέρει πάντα να μας προσγειώνει απότομα και συχνά να μας απογοητεύει. Ο λόγος για την κυρία Μέρκελ η οποία μιλώντας σε μαθητές στο γυμνάσιο Γιόχαν Γκόντφριντ Χέντερ του Βερολίνου, εξέφρασε την πεποίθηση πως η ευρωπαϊκή κρίση θα συνεχιστεί όχι για μέρες αλλά για χρόνια!!!

Με αφορμή την Ημέρα της Ευρώπης, η Καγκελάριος της Γερμανίας υπεραμύνθηκε των μέτρων λιτότητας, τονίζοντας πως τα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν πρέπει να δαπανούν περισσότερα από όσα κερδίζουν και προειδοποιώντας ότι ακόμα και η ��ερμανία δεν διαθέτει απεριόριστα μέσα προκειμένου να βοηθήσει τους εταίρους της.

Αναφερόμενη στο ευρώ, η κα Μέρκελ τόνισε ότι το κοινό νόμισμα είναι αναντικατάστατο για την Γερμανία, επισημαίνοντας δε πως τυχόν διάλυση της νομισματικής ένωσης θα είχε μεγάλο πολιτικό κόστος.

Η σκληροπυρηνική πολιτικός της Γερμανίας δε θα μπορούσε να μην μιλήσει και για τη χώρα μας! Μεταξύ άλλων, η κα Μέρκελ εκτίμησε πως η Ελλάδα και άλλα μέλη της ευρωζώνης θα παραμείνουν στην ΟΝΕ, σημειώνοντας δε πως η Αθήνα έχει ήδη πετύχει πολλά προκειμένου να υλοποιήσει τους στόχους που έχουν συμφωνηθεί με την τρόικα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top