Δεν ξαναβόσκω άλλες βουβάλες με το νέο Ε9 !!!!!!

Χωράφια, βοσκοτόπια και οικόπεδα εντός και εκτός σχεδίου στο στόχαστρο του ΥΠΟΙΚ!

Έχεις εκτός σχεδίου χωραφάκι και πίστευες ότι θα γλιτώσεις πουλάκι μου; Αρχικά, γύρνα πλευρό και κατά δεύτερον διάβασε τι αποφάσισαν οι εκπρόσωποι των τριών κομμάτων που συμμετέχουν στην κυβέρνηση, κατά τη σημερινή σύσκεψή τους με αντικείμενο τον νέο ενιαίο φόρο στα ακίνητα!!!

Όλοι ανεξαιρέτως οι φορολογούμενοι θα κληθούν μέσα στους επόμενους 2 μήνες και συγκεκριμένα ως τα τέλη του Ιουνίου να υποβάλουν εκ νέου το έντυπο Ε9 και να δηλώσουν αναλυτικά στοιχεία για αγροτεμάχια και οικόπεδα που βρίσκονται τόσο εντός όσο και εκτός σχεδίου .

Έτσι, αν έχεις στην κατοχή σου αγροτεμάχια, αγρούς, βοσκότοπους και άλλες εκτάσεις ΠΡΕΠΕΙ μέχρι τέλος Ιουνίου να τα δηλώσεις, δίνοντας περισσότερες λεπτομέρειες από αυτές που ζητούνταν μέχρι σήμερα στο Ε9.

Στόχος του οικονομικού επιτελείου είναι η επιβολή του ενιαίου φόρου σε διευρυμένη φορολογική βάση, ώστε να εισπραχθούν το έτος 2014 έσοδα 3,2 δισ. ευρώ.

Μέχρι το τέλος του Ιουνίου θα πρέπει να έχει κατατεθεί στη Βουλή και το νέο νομοσχέδιο για τον ενιαίο φόρο ακινήτων, ο οποίο θα πρέπει καθορίζει εκτός από τα ποσοστά των φόρων και τα αφορολόγητα όρια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top