Το Δημόσιο είναι το «αγκάθι» στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα για τον Ε.Βενιζέλο

«Πρέπει πάση θυσία να αποφύγουμε πρόσθετα μέτρα»

Το Δημόσιο είναι το «αγκάθι» στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα για τον Ε.Βενιζέλο

​Οι μεταρρυθμίσεις στο Δημόσιο είναι για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ε.Βενιζέλο το μεγάλο «αγκάθι» των διαπραγματεύσεων με την τρόικα! Αυτό τουλάχιστον υπογράμμισε ο κος Βενιζέλος λίγο μετά το τέλος της συνάντησης τους με τους επικεφαλής της τρόικας στην Ιπποκράτους!

«Πρέπει να ξεπεράσουμε το ζήτημα αυτό, πάντα στο πλαίσιο του Συντάγματος και της έννομης τάξης και υπό τον έλεγχο των αρμοδίων δικαστηρίων» πρόσθεσε ο κος Βενιζέλος, τονίζοντας πως πρέπει πάση θυσία να αποφευχθούν νέα μέτρα.

«Δεν θα πάρουμε πρόσθετα μέτρα, δεν αντέχει η κοινωνία, η οικονομία και το πολιτικό σύστημα» είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, υπογραμμίζοντας ωστόσο την ανάγκη για διαρθρωτικές αλλαγές.

Αναφερόμενος στο θέμα Μανιτάκη, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ξεκαθάρισε πως το ζήτημα δεν είναι καθόλου προσωπικό, αντιθέτως πρόκειται για ένα ζήτημα που το αντιμετωπίζει η κοινοβουλευτική πλειοψηφία σε συνεννόηση των τριών πολιτικών αρχηγών που στηρίζουν την κυβέρνηση.

Τέλος, ο κ. Βενιζέλος χαρακτήρισε «πολύ σημαντικό» να πραγματοποιηθεί και απευθείας συνάντηση της ΔΗΜΑΡ με την τρόικα, καθώς «θα βοηθήσει πάρα πολύ στον εντοπισμό των θεμάτων όπως τα βλέπει η κάθε πλευρά, γιατί πρέπει να κάνουμε όσα απαιτούνται προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία».

Βίντεο star

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top