Ξύλο σε δημοτικό συμβούλιο: Δήμαρχος χαστούκισε σύμβουλο της μειοψηφίας!

Επειδή θεώρησε ότι τον είπε «καραγκιόζη»…

Απίστευτα και όμως αληθινά ήσαν τα περιστατικά που διαδραματίσθηκαν στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Ιθάκης, που περιελάμβαναν ύβρεις αλλά και ένα εξαιρετικά δυνατό χαστούκι από πλευράς Δημάρχου σε δημοτικό σύμβουλο της μειοψηφίας!

Κατά τη διάρκεια συγκεκριμένα της συζήτησης για την «Ορθή επανάληψη της αρ. 237/2013 απόφασης του Συμβουλίου “Παραχώρηση αίθουσας του Δήμου για τις ανάγκες του Ειρηνοδικείου Ιθάκης”», με εισηγητή τον Δήμαρχο Ιθάκη Γιάννη Κασσιανότον λόγο έλαβε ο δημοτικός σύμβουλος της μειοψηφίας Αλέξανδρος Ταφλαμπάς, ο οποίος ακούστηκε να λέει κάτι για «καραγκιόζηδες», το οποίο πάντως δεν είναι ξεκάθαρο σε ποιον απευθύνεται.

Ο Δήμαρχος Ιθάκης αφού προηγουμένως ρώτησε «τ�� είπες;» τον δημοτικό σύμβουλο και δεν έλαβε απάντηση, σηκώθηκε και τον χαστούκισε! Με παρέμβαση των ψυχραιμότερων η σύρραξη σταμάτησε, αλλά ξη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου διακόπηκε…

​​​​
​​

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top