ΤΩΡΑ: Σε εξέλιξη η συνάντηση τρόικας - Μανιτάκη

Σκληρό παζάρι για Δημόσιο και φόρους

ΤΩΡΑ: Σε εξέλιξη η συνάντηση τρόικας - Μανιτάκη

Με την τρόικα συναντάται σήμερα Δευτέρα ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Αντώνης Μανιτάκης προκειμένου να συζητήσουν για τις αποχωρήσεις από το Δημόσιο.

1900580.jpg

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εκπρόσωποι των δανειστών μας αναμένεται να ζητήσουν την κατάργηση 12.500 θέσεων στο Δημόσιο μέχρι τον Ιούνιο, χωρίς να υπολογίζονται οι επίορκοι και οι «κοπανατζήδες» κρατικοί υπάλληλοι, ενώ θα ελέγξουν την πορεία των νέων οργανογραμμάτων των υπουργείων, το πλ��ονάζον προσωπικό που προκύπτει, καθώς και τα στοιχεία της διαθεσιμότητας - κινητικότητας, αλλά και των απολύσεων υπαλλήλων μέχρι το τέλος του 2014.

Η τρόικα θα ζητήσει να καταργηθούν 12.500 θέσεις στο Δημόσιο μέχρι τον Ιούνιο και άλλες τόσες μέχρι το τέλος του 2013, οπότε οι υπάλληλοι θα τεθούν σε καθεστώς διαθεσιμότητας - κινητικότητας, όπως προβλέπει το Μνημόνιο.

Η κυβέρνηση πάντως, όπως αναφέραμε και χθες στο star.gr, έχει προετοιμάσει τη λίστα με τους 12.500 «διαθέσιμους» υπαλλήλους μέχρι τον Ιούνιο του 2013, στους οποίους περιλαμβάνονται και περισσότερες από 3.500 υποθέσεις επίορκων.

φωτο:eurokinissi

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top