Φαγητό από το σπίτι γιατί… χανόμαστε: Συνολικά ξοδεύουμε 100.000 ευρώ για delivery στο γραφείο!

Γλιτώστε τουλάχιστον 7 ευρώ την ημέρα με το… τάπερ της μαμάς!

Φαγητό από το σπίτι γιατί… χανόμαστε: Συνολικά ξοδεύουμε 100.000 ευρώ για delivery στο γραφείο!

Το περιμένατε; Μάλλον όχι! Κι όμως, φασούλι το φασούλι τελικά… παραγεμίζει το σακούλι!

Δεν υπάρχει εργαζόμενος που δεν έχει παραγγείλει «κάτι απ’ έξω» στη δουλειά του. Πολλοί μάλιστα το έχουν ως συνήθεια, αποφεύγοντας να μπλέκουν με μαγείρεμα στο σπίτι. Ίσως, όμως, αναθεωρήσουν διαβάζοντας πρόσφατη έρευνα που αποκαλύπτει ότι ο μέσος εργαζόμενος ξοδεύει πάνω από 100.000 ευρώ (για την ακρίβεια 103.000 ευρώ) κατά τη διάρκεια του εργασιακού του βίου για delivery στο γραφείο!

Η έρευνα, η οποία έγινε από την ιστοσελίδα officebroker.com, αποκαλύπτει ότι το «απ’ έξω» κοστίζει στον μέσο εργαζόμενο πολύ περισσότερο απ’ όσο συνειδητοποιεί και σε αυτό συμπεριλαμβάνει όχι μόνο τα γεύματα αλλά τα σνακ και τους καφέδες ή τα ροφήματα.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, ο μέσος εργαζόμενος ξοδεύει 9 ευρώ κάθε ημέρα σε delivery όταν το κόστος για το φαγητό και τον καφέ από το σπίτι ανέρχεται σε μόλις 1,70 ευρώ, είναι δηλαδή 82% φθηνότερο!

Μάλιστα, αναφέρεται ότι υπάρχουν και εργαζόμενοι που ξοδεύουν ακόμη και 30-35 ευρώ την ημέρα σε φαγητό και καφέδες «απ’ έξω» με αποτέλεσμα το ποσό που συγκεντρώνεται να είναι πολύ πιο μεγάλο!

Η ίδια έρευνα, μάλιστα, επισημαίνει ότι αν υπολογίσει κανείς και την αύξηση του κόστους ζωής, το ποσό ανεβαίνει ακόμη περισσότερο…

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top