Οι αγρότες «οργώνουν» τα υπουργεία - Διαδοχικές συναντήσεις

Σταδιακή αποχώρηση από μπλόκα

Οι αγρότες «οργώνουν» τα υπουργεία - Διαδοχικές συναντήσεις

​Η εβδομάδα ξεκινά για τους αγρότες με μια κρίσιμη συνάντηση! Πιο συγκεκριμένα, σήμερα Δευτέρα στις 14.00 οι εκπρόσωποι των αγροτών θα συναντηθούν με τους υπουργούς Οικονομικών, Εργασίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος.

Πάντως, ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μάξιμος Χαρακόπουλος εξέφρασε χθες την ελπίδα να υπάρξει θετική έκβαση στη συνάντηση, μετά και την εξαγγελία της κυβέρνησης για το αγροτικό πετρέλαιο .

«Θέλω να πιστεύω ότι και η συνάντηση της Δευτέρας ανάμεσα στους εκπροσώπους αγροτών και μέλη της κυβέρνησης θα έχει θετικό αποτέλεσμα», είπε χαρακτηριστικά.

Σταδιακή αποχώρηση από μπλόκα

Εν τω μεταξύ, οι αγρότες που συντάσσονται με το Πανελλήνιο Συντονιστικό Όργανο φαίνονται ικανοποιημένοι από τις εξελίξεις και δήλωσαν στο ΑΜΠΕ, έχουν αποφασίσει τη σταδιακή αποχώρησή τους από σήμερα κιόλας, με αποκορύφωμα την Τετάρτη, οπότε και θα έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με τις προθέσεις και των άλλων συναδέλφων τους.

Οι «σκληροπυρηνικοί»

Στη Θεσσαλία, οι αγρότες παραμένουν και σήμερα στον κόμβο της Νίκαιας, επί της παλαιάς εθνικής οδού Αθηνών - Θεσσαλονίκης, όπως και αυτοί στη Χαλκηδόνα, στο νομό Θεσσαλονίκης.

Στις Σέρρες, οι αγρότες έχουν στραμμένο το βλέμμα στη συνάντηση της Αθήνας, ενώ παραμένει το μπλόκο και στο Ροδολίβος του δήμου Αμφιπόλεως

Οι αγρότες σε Δράμα και Καβάλα έχουν ήδη ξεκινήσει σταδιακά να αποχωρούν από τα μπλόκα, τα οποία ωστόσο δεν προτίθενται να "εγκαταλείψουν" εξολοκλήρου, ενώ παραμένουν τα μπλόκα σε Δράμα και Καβάλα.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top